Deception Add 050324 Karmøygeddon 24

Innlegg merket “Connect The Circle”

Klar for litt voldsom sirkeltrening?

av yngve.

Connect The Circlel Iband 23 Foto Giacinto TrentadueConnect The Cricle lanserte nylig sitt tredje album, 'Blinded By The Violence', som har fått bra kritikker rundt omkring. Bandet har signert kontrakt med nytt selskap for dette slippet, og er klare for å bygge videre mot det musikalske målet sitt.

Flukt + Connect The Circle (Kristiansand, 04.02.23)

av yngve.
Flukt Kristiansand 040223 Vaktbua

En dag som kunne gå alle veier, man har lært å ikke love noe 100% den ene eller andre veien, dette gjelder ihvertfall for meg. Men jeg tenker slik at om Connect The Circle-gøtta kjører fra Drammen-ish kan ikke jeg drive å kjøre rekreasjon ti minutter unna. Flukt hadde ikke så drøy vei, de sogner til nabokommunen Vennesla :).

Connect The Circle, kontrakt

av yngve.

Connect The Circle 23 Fotograf Giacinto Trentadue

Bandet signerte kontrakt nylig, da gratulerer man, og kontakter bandet for å sjekke litt rundt hva som skjer. Selskapet de har havnet på er ikke metal- eller hardrockbasert, derfor er det spennende å sjekke litt rundt hvorfor og hva.

Mother of evil!

av yngve.

Connect The Circle 21 Foto Sine Brastad (3)I min anmeldelse av Connect The Circles nye album, 'Mother Of Evil', skrev jeg blant annet at bandet/skiva faller "...litt mellom stolene, men allikevel med metallen i fokus, og med ørlite prog i ryggmargen. Det er mye klassisk forståelse her." Og jeg holder en knapp på at mange ville ha likt dette om man hadde gitt et litt ukjent norsk band en real sjanse. Bandet hang seg på og ble med på et intervju.

Sirkelen er sluttet

av yngve.

Connect The Cirlce 20Eller er den det? Bandet vi skal bli kjent med her heter Connect The Circle, og spiller noe jeg kalte snill progmetal. De leker seg mye på sitt nye album, og om du bruker tid på dette, og er fan av sjangeren, tror jeg gjerne gjengen her kan krype under huden på deg. Jeg fikk bandet i tale, og presenterer her et intervju hvor vi dykker ned i skiva så vel som inspirasjoner.