Deception Add 050324 Karmøygeddon 24

Innlegg merket “Dark Delirium”

Dark Delirium, en ny tid

av yngve.

Dark Delirium 22 Foto John Ivar Evensen @InstapixbyjieBandet opplevde litt endringer i lineup og nye utfordringer i 2022. Nå ser det ut som om det begynner å sette seg, og det har allerede kommet oppføringer på liveplanen til gjengen. Jeg dro inn Simeon for å lodde stemningen, og intervjuet ble liggende litt glemt i en chattetråd, men det er helt kurant aktuelt åkkesom :).

Mørk og forvirret

av yngve.

Dark Delirium Fotograf John Ivar EvensenDark Delirium har gjort seg greit bemerket i det siste, men en veldig god sisteskive og livejobber. Konserter ser det ut til at det blir flere av, det er altså tydelig at bandet vil noe mer enn å spille lokalt og selge skiver til naboer og venner. Jeg har vært innom bandet før, men nå var det på tide å dra de inn i varmen her på Heavymetal.no igjen.

Dark Delirium + Arctic Heart (Kristiansand, 04.03.22)

av yngve.

Dark Delirium Kristiansand Vaktbua 040322 Foto Svein FrydnesSå var man tilbake på Vaktbua, et flott sted å ha konserter, og om man tror man vet hva intimt er, må man tro om igjen. Ute var det kaldt, og inne så varmt, at brillene mine dogget på ved adkomst ;). Kveldens meny bestod av to band, et nytt bekjentskap for meg, lokale Arctic Heart, og vestlendingene i Dark Delirium, som jeg har fulgt greit med på siden jeg første gang kom over de, i fjor sommer mener jeg å huske.