Karmøygeddon 24 Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Blog

Arkiv for juni 2022

Tons Of Rock 2022, dag 3

av yngve.

Publikum 11 Tons Of Rock 22 Foto Jørgen FreimDen siste dagen på Tons ble ingen vinner for meg på den musikalske menyen, men folkefesten fortsatte, det var det ingen tvil om. Hvor mange som gled over i å bare chille og være relativt stasjonære vet jeg ikke, men ledige plasser ved bordene var rimelig uvanlig. Det var et par band jeg var spent på, og et par jeg var skeptisk til, ett som overrasket meg såpass at de kanskje ble dagens vinner.

Tons Of Rock 2022, dag 2

av yngve.

Féleth Tons Of Rock 22 Fotograf Jørgen FreimVel, dag 1 ble varm, litt kjølig på slutten, vi fikk sett mange band, vi tråkket rundt i noen kilometer, variasjonen var ok, og kroppen var delvis klar for en lignende dag igjen. Vi snakker headliner jeg ikke så mer enn en låt av, flere band som havna utenfor vår sfære, noe som bevisst ble utelatt, og mange gode konserter.

Tons Of Rock 2022, dag 1

av yngve.

Publikum Tons 5 23 Fotograf Jørgen FreimSå kom dagen mange hadde ventet på, dagen man kunne ta del i større festivaler igjen. Jeg var så uheldig å få en krasj i timeplanen når årets Karmøygeddon gikk av stabelen, og fikk første bortfall derfra siden 2005, da var det ok at Tons Of Rock klaffet med jobb og turnus. Det er dessverre jobb som styrer mitt liv i stor grad, og når jeg jobber turnus og opp ned i forhold til alt og alle, blir det en kranglete kabal. Men altså, Yngve var på Ekebergsletta i 2022.