Deception Add 050324 Karmøygeddon 24

Innlegg merket “Southern Discomfort”

Southern DisComfort 2019

av yngve.

Hex Sdc 130919Southern DisComforts første kveld ble amputert for meg, av forskjellige grunner. Det begynte først på festivalens andre del, på Teateret, hvor Hex A.D. og Flukt skulle showe litt, deretter fulgte lørdagen opp med gode greier, og overraskelseelement fra våre naboer i sør.

Southern DisComfort 2018 - Dag 2

av yngve.

Communic Sdc 18 Jan Ove Løgevik (1)Så var det klart for dagen de fleste hadde sett fram til lenge, og som bare ble mer spennende etter den siste ukens nyhet om vokalbytte hos Candlemass. I tillegg var det duket for Profane Burial, bandet som frontes av den tidligere Trail Of Tears-vokalisten Ronny, mandalittene i Communic, Haugesundsthrasherne i Shakma (som jeg dessverre gikk glipp av) og trønderne i det hardtslående metalbandet Manifest. Et par innspill fra en som var der er også flettet inn, metalkjempen fra Froland, Kjell-Ivar Aarli.

Southern DisComfort 2018 - Dag 1

av yngve.

Carach Angren Sdc 18 Jan Ove LøgevikTo kvelder i Kristiansand, fordelt på Kick Scene og nystartede Tolv Bord - fyll disse to stedene med metalband og -folk, og man har en sikker suksess. Festivalen er herlig undergrunn ennå, og med et sørlandsk lynne. Jeg er evig takknemlig for at folk gidder å booke og dra igang slikt, selv om det kanskje blir litt svartere kant på dette enn det jeg har, og at innholdet ikke nødvendigvis er noe annet enn variert ...metal :).

Den sørlige diskomforten 2018

av yngve.
Southern 18

Denne festivalen i Kristiansand, som har skranglet og humpet seg gjennom mange år, helt siden 2002. Jeg husker ennå den bussturen fra Skien i 2001 hvor spiren ble sådd, og plutselig skriver vi 2018. I år har de booket kløktig, det er ny lillescene på plass, slikt fordrer naturligvis å dra litt i presseberte Lena for å lodde stemningen. Og vil Kate Guldbrandsen stille på scenen????

Southern DisComfort 2017 - kvalitet over kvantitet

av yngve.

14344086 1449541165075533 2997367919557734512 N8. - 9. september er datoene du skal notere om du er hypp på å støtte opp om en av de lengstlevende metalfestivalene i Norge. Southern DisComfort fyrte av i 2002, og har faktisk femtenårsjubileum i år. Vi snakker om en relativt liten festival, men som er superviktig for både Sørlandet og for alle banda som spiller, derfor er det alltid en glede å promotere denne for meg lokale hardhausen festivalen er. Jeg fikk fatt i et par berter som er med bak kulissene, og som er en del av styret for festivalen; Tanja og Lena var villige og stilte opp for å svare på mine spørsmål.