Rockman Hm 2024 500x80

GrowN, ny låt

av yngve

Ny låt fra bandet er klar.

Spotify HER .

***

Nyhet fra 13.06.24:

Bandet slipper singler gjennom sommeren, her er første.

Bruker du Spotify, trykker du HER .

Grow N 24

***

Nyhet fra 17.02.23:

Ny singel fra GrowN er ute.

Les litt under i eldre artikkel rundt hvem dette er. Bandet er også aktuelle live, de spiller i Arendal sammen med Black Debbath og Last Wave 10. mars.

Arrangementet@Facebook

'You Never See Me' er en låt som blir å finne på en kommende EP, 'Traitor' slippes 24. mars.

"De leverer varer vi liker! Fete riff og vokal det står respekt av. Tidløs heavy metal som er verdt å sjekke ut om du ikke har fått det med deg!"

Om låten: "Vi er alle omgitt av mennesker vi ikke ser... (tiggeren på hjørnet, eller andre som holdes skjult for offentligheten av ulike grunner). La dette være en stemme fra de usynlige. Og kanskje en liten tankevekker?"

***

Nyhet fra 22.02.21:

Bård og Harald husker vi fra Theo, og Bård fra Clawfinger. Og ja, Bård og Harald, og Arendal, det kan fort misforstås ;).  Bandet de har sydd sammen heter altså GrowN, og hadde skiveslipp 19. februar i form av albumet 'For Life'.

Presseskriv: "Å bli eldre høres for mange ut som å lene seg tilbake og vente på å dø, gutta i GrowN beviser at det ikke trenger å være slik. Tvert imot; i deres tilfelle er det å være voksen det beste eksemplet på at livserfaring og musikalsk modenhet kan være den aller beste grobunn for bra musikk full av sjel. De to hjernene bak GrowN klarer det med glans. Bak det nye bandet er det ingen ringere enn Clawfinger-gitaristen Bård Torstensen og vokalist Harald Dose, som gjorde en karriere som storbandmusiker og musikalartist, mens Bård var på veien med Clawfinger. De gjenforenes etter 30 år i bandet GrowN."

GrowN@Facebook

Bård kontaktet Heavymetal.no og la igjen noen låter:

De sier at albumet har blitt et "...moderne, men tidløst stykke New Classic Rock: solid, jordnært og rett fram arrangert", noe som stemmer bra. 'For Life' er i hvert fall godt innenfor de rammene, en låt jeg likte bra. 

Og etter maaaange år, helt siden de skilte lag etter Theo-skiva 'The Good The Bad The Ugly', fant de hverandre midt i en epidemi, og gjenoppdaget kjærligheten til å lage musikk sammen. "Gjennom årene har jeg laget utallige låtideer som ikke passet for Clawfinger" sier Torstensen. "Hjertet mitt banker for et bredt utvalg av musikkstiler, og jeg kan ikke kontrollere hva som kreativt strømmer ut av meg."

Bård lette gjennom gamle demoer, fant ut at det var noe der, fikk kontakt med Harald, som "...umiddelbart ble hekta. Jeg var sulten på å gjøre akkurat dette igjen". Bård: "Å få Haralds vokal på disse låtene føltes som rykke opp fra andredivisjon til eliteserien."

Bilde, fotograf: Mona Hauglid

Grow N 21