Rockman Hm 2024 500x80

Southern DisComfort, kickoff (Kristiansand, 31.08.19)

av yngve

To band stiller for å sparke litt på vegne av festivalen.

Det lokale bandet Damnation, som jeg tidligere har vært innom, og merket spennende i boka mi, stiller, det gjør også thrasherne fra Fosser, Under The Oak. Det er duket for en bra kveld, der du må komme fordi musikken er i fokus. 

Lena@Southern DisComfort sendte over dette hintet, og forteller at det er "...duket for ny venue for dette eventet." Tolv Bord gikk som kjent dessverre under nylig, og scene for kickoff-et er Håndverkeren. 

Damnation: "I jakten på sitt eget sound har de unge herremennene i Damnation lagt seg på en linje de selv beskriver som groove/death metal. De har gitt ut singelen Death of Man, og planlegger EP-slipp til høsten (blir det i tide til kick off?). Damnation er et håndfast bevis på at det fremdeles etableres nye metalband blant den yngre garde, og det er selvsagt noe vi vet å sette pris på.

Under the Oak er en tribute til old school thrash metal. De ikke fullt så unge, men dog energiske, herremennene i dette bandet, spiller egne låter inspirert av flere metalsjangere. I tillegg fyrer de også av klassikere fra 80- og 90-tallets old school-thrashmetalband! Dette blir haraball!!"

Bilder, fotograf: ukjent

Dam Bilde

Uto1