Deception Add 050324 Karmøygeddon 24

Innlegg merket “Powerride”

PowerRide, solens dronning

av yngve.

Power Ride 21

I min anmeldelse av bandets nye skive skrev jeg blant annet at "...det foreligger en høy faktor av variasjon på stilarter i låtmaterialet. Det kan ligge helt nede på sart rock med nesten poptendenser, til de største hardrockriffene som gjør det vanskelig å sitte stille." Gjengen har både sluppet skive, hatt et lovlig sent releaseparty, og nå kom de seg endelig inn på Heavymetal.no, som ligger bakpå med intervjuer grunnet noen konsertanmeldelser med datostemplinger.

PowerRide (Kristiansand, 01.04.23)

av yngve.

Power Ride 010423 Kristiansand (1)En kjapp tur ned til Kristiansand sentrum en lørdagskveld stod på planen, og med mål om å se og høre bandet presentere sitt nye album. Og det var rett før det krangla på seg, for bare et par timer før oppdaget jeg at bilen hadde punktert, men Viking stilte opp en lørdagskveld og sørget for at jeg kom meg ned.

PowerRide (Kristiansand, 14.02.20)

av yngve.

Powerride Kristiansand 140220 Oddvar Ringstad FotoDe lokale heltene i PowerRide hadde endelig bestemt seg for å vanne ut sin sedvanlige spilleliste og stilte opp med egne låter denne kvelden. Det ble en splittgig, hvor første del bestod av hele debutalbumet som nylig kom for salg. Releasepartyet var dog i dag, av forskjellige barnslige grunner.

Bli med på en PowerRide...

av yngve.

Power Ride 19Med en blanding av veteraner og litt yngre tilskudd i Kristiansands metalscene finner vi PowerRide, et band som til nå har kjørt på med coverlåter. Fra før har de vel spilt inn en egenkomponert låt, men nå kom det nylig en fullengder, da er det helt på sin plass å dra inn gjengen og bråke litt. Gitarist Anders heiv seg på.