Rockman Hm 2024 500x80 Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Skinndaud "The Meat"

av yngve

Skinndaud 23Selskap: Lukket Avdeling Records/Blood Pressure Records

Release: 27.10.23

Vel, vil du ha thrash får du thrash.

Skinndaud@Facebook

Bandet tilbyr varene kompromissløst, ikke en tøddel av innovasjon, bare ren aggresjon og et aggressivt jag. Thrashen er altså bånn pine, ingen ballader, rett i strupen og der man får vondt i både hals, høyrehånd og føtter bare av å høre gjennom disse fire sporene. Til info er denne støpt på vinyl, du kan sjekke ut en kopi @Sjokkrock . Der er det bestillingsvare, om ikke er Katakomben grei å prøve.

Vokalen er ikke mors beste barn, det er en brølende sinnastemme som virkelig ikke hadde gått bra i en barnehage. Ikke innestemme med andre ord. Men den er fet! Grov og mørk, ikke noe coreskriking, bare renspikka thrash ala litt dypere enn Slayer. Det er tilbøyeligheter til core i låten Blodsvar, så denne biten har de hatt med seg - som Slayer en gang gjorde. Og Slayer er definitivt et band Skinndaud alltid vil bli sammenlignet med. Men det er mer. En del av soloarbeidet løfter de litt bort fra amerikanerne, men la oss ikke prøve å lure hverandre, det er Slayer som drar på mest.

Skinndaud het tidligere Blodsvar, og navneendringen skjedde i løpet av pandemien om jeg ikke husker feil. Hardt var det, og hardt er det. Dette er sånn metal man blir totalt utslitt av å spille vil jeg tro, det lukter at de bare griper hver sin slegge og slår løs til de ligger strødd.

Det er egentlig ikke så mye å si, annet at dette faller i smak om du liker det brutale og litt hissige Slayer, med en hakket tøffere produksjon. Øs pøs thrash.

Blodsvarlåten var den som havnet nederst på listen, den er litt treigere i attakket, og har som nevnt ørlite mer corefeel. Men hele denne 4-sporsskiva hakker deg opp uansett, og spytter deg ikke ut, for her eter man jern og driter kjetting.

Intervju er på vei, køen er fæl, men det kommer :). Og du slipper å telle, jeg har nevnt Slayer fem ganger i anmeldelsen.

7,5/10

Tracklist:

  1. The Meat
  2. Skinndød
  3. Blodsvar
  4. Reapers Nest