Tonsofrock-heavymetal.no-500x80 Bolverk%2023

Vorbid til Wacken

av yngve

Vorbid Arendal 170617 Malin Andrea Eriksen Briggs (4)Dette er naturligvis ikke en nyhet.

Bilde, live i Arendal 17. juni, knipset av  Malin Andrea Eriksen Briggs.

Men jeg ville sjekke innom gitarist Daniel og finne ut hvordan planen var foran neste ukes opptreden på verdens største metalbegivenhet.

Forventninger har man selvsagt, og klokt nok trekker Daniel fram "...signering eller festivaljobber i 2108" som noe å ha på blokka. Han medgir at det "...er litt optimistisk å forvente slikt, men vi har jo aldri spilt på en så stor festival og er vi på villspor er vel det helt greit. Vi håper, og tviler ikke et sekund på at Wacken stiller med et fett publikum, vi har troa på at Wacken er plassen for Vorbid!"

Setliste, for de som er litt nerder, er:

  1. Zombi
  2. Crimson Crown
  3. Garden Of Departure

Daniel er også svært kul og utdyper: "Zombi (en sang fra den kommende debuten) starter hardt, tight og balls-to-the-wall, før den progger seg inn i en melodiøs andre halvdel. Crimson Crown følger opp på det samme før Garden avslutter slik det skal avsluttes. Vi skulle gjerne spilt mer materiale fra debuten hvis ikke det var (at the moment) fysisk umulig å opptre, og for langt for et 20-minutter set."

Og i forkant, hva har dere mottatt av feedback? Om folk som ser fram til dere? "Vi har mottatt en del feedback fra norske og internasjonale fans som ser frem til å se oss, forhåpentligvis like mye som vi ser frem til å møte dem."

Heavymetal.no sier lykke til! Og Daniel hiver seg på helt på tampen og klarer ikke å skjule at han er ganske klar for Tysklands metalmekka: "Jeg s kal ikke ljuge, gleder meg som en unge til Wacken, jeg føler ikke før nå at det begynner å gå opp for meg at verdens feteste festival står foran oss."

Og verden :).