Merch Hmno 500x80 Punkter

Simen Sandnes på tur

av yngve

Altså, han er ikke på tur, han skal på tur :).

Jeg har fulgt Simen helt siden jeg første gang såp ham med Timewaves, og prøvd å gjøre en innsats for fyren. Jeg har alltid hatt en forkjærlighet for isse trommeslagerne, de som sitter bakerst, blir litt usynlige, og som ofte ikke er de som får prompe og fise i mediene - det er liksom ikke helt stuerent at en trommeslager skal fronte et band utad :). Men Simen har fikset seg en bra plass i solen. Nå stikker han til en annen verdensdel og da sammen med en ikke ukjent med-trommis, Mike Portnoy.

Jeg henviser til en fin artikkel KRSby har lagt ut om denne episoden, jeg sakser litt og håper du tar deg tid til å besøke avisen og lese hele artikkelen HER . Artikkelforfatter er Julie Sørensen Molvik, bildet av Simen er fra privat beholdning uten fotografopphav nevnt.

Og som sportsmisliker deluxe er det en god følelse (mulig jeg burde skammen meg) når ingressen er slik og jeg smiler lurt: "...satset som ung på fotball, men endte opp som trommeslager."

Sakset fra artikkel: "Han er opptatt av at ting ikke har kommet gratis. "Jeg blir så sinnssykt irritert når folk sier at jeg er heldig som har et så stort talent. Jeg har null talent i det hele tatt, alt jeg har gjort er å øve. Det er det eneste jeg har gjort."

Du kan også lese min anmeldelse av Simens eksamenskonsert , og ikke minst, intervjuet  jeg gjorde for en tid tilbake.

00b81da5 De6a 4021 9e90 32d40cdc7d03