Karmøygeddon 24

Vypera "Race Of Time"

av yngve

Vypera 23Selskap: Frontiers

Release: 16.06.23

Overflødig men greit gjennomført.

Vypera@Facebook

Svenskene kom med denne skiva i fjor, og er ett av alle de talløse promoutgivelsene jeg får og som ligger der til jeg har tid. Jeg har vært innom og sjekket noen ganger, og det jeg sitter igjen med da og nå er at bandet leverer, men er for meg totalt bortkastet. Dette fordi de ikke tilfører noe annet enn en bra kopi.

Her drar de inn Journey, Crimson Glory (flere steder musikalsk, men spesielt deler av No Place For A Dreamer) litt røffere hardrock, litt Ratt, med vokal som ligger tett opp til nettopp Journey - samlet er det for all del ikke et dårlig skive, men for meg som har litt trang til å holde meg unna bølger og kopier, er dessverre Vypera overflødig. De gjør ingenting for meg, selv om det å spille gjennom albumet er helt ok. Litt motstridende, det får så være, men sånn er det. 

Produksjonen er bra, låtene fungerer, de er bra arrangert, det er mye referanser, og vel, er du ikke så nøye som meg på at et band bør ha litt egenart, føl deg fram og la meg vite hva du synes.

Trekk for mitt aber selvsagt, med samtidig skal man respektere innsats og talent, derfor er sekseren helt grei å slippe ned på bordet.

6/10

Tracklist:

 1. Hey You
 2. Riding on the Wind
 3. Mary Jane
 4. Stormwind
 5. Vicious
 6. No Place for a Dreamer
 7. Trying Hard to Run Awa
 8. Fool's Game
 9. Speedin'
 10. Daytona
 11. Slave to Love