Viction "Darkness We Are God"

av yngve

Viction 23Selskap: Private

Release: 09.06.23

En virkelig god produksjon og sterk metal.

De profilerer seg som melodiøs death metal, og på en måte skjønner jeg det, selv om jeg forbinder death metal med litt andre greier. En drivende og melodiøs extremmetal med både thrash og noe død innblandet, og en vokal som ligger i skjæringspunktet thrash og growl. Men mest thrash i vokalen, det er en veldig bra vokal her. Litt  nyere Testament over det hele kanskje, både musikk og stemmebruk

Viction@Facebook

Jeg har hatt denne på loop de siste dagene, og hatt filene lenge (derfor det har tatt tid, mapper og filer er fryktelig irriterende når det blir for mye :)), og det slår meg gjennom skiva at det låter proft og at det like godt kunne vært et internasjonalt større band. Bra soloer, kule rytmer, vokalen er nevnt, og drivet. Tempo er stort sett i mid, men det er gjort plass til tyngre saker her og der, som frisker opp.

Og kanskje noe jeg ikke opplever så mye, at låter fester seg. Det er ofte en samling bra riff med bra lyd som gjelder, og at man ikke sitter igjen med så mange hooks, men her er det flere underveis. 

Et tips om du liker hard metal, men trenger melodier, vokal som ikke blir for grov og er på utkikk etter noe som både fenger til hverdags og fest.

7/10

Tracklist:

  1. Ephyrmia
  2. The Enemy
  3. Darkest Debris
  4. Tyrant
  5. All Will Die
  6. Dance Inside The Sun
  7. No More
  8. To Be Gone, To Be Free