Rockman Hm 2024 500x80 Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Ministry "Hopiumforthemasses"

av yngve

Ministry 24Selskap: Nuclear Blast

Release: 01.03.24

Makan, de leverer greit igjen.

Ministry@www

Det er en tid siden jeg hørte på bandet, det var vel i forbindelse med slippet av Moral Hygiene, les anmeldelsen HER . Det er litt av det samme på denne nye, og jeg hører en del låter som drar meg tilbake til når de imponerte med Psalm69, og det er kanskje det fansen vil ha? De har lekt seg mye, ikke alt jeg har hørt i årenes løp har falt i smak. De er provoserende, musikalsk og tekstmessig, og Al har ikke blitt midlere med tiden.

Helt der er ikke skiva, men med tanke på alt de har gjort, stappet i seg, levert av musikk, helt fra tidlig 80-tall, da er Hopiumforthemasses intet mindre enn litt imponerende. Det er fortsatt denne fete, litt industrielle gitarlyden, dette militante marsjtempoet ... 

Og det er variasjon i låtmaterien her. De siste par låtene er helt annerledes, mens mye av det resterende er typisk Ministry. Jeg vil gjettet på at de som ikke kjenner til bandet ikke vil føle så mye, og de som har utviklet og endret seg mye siden bandet var større vil mulig ikke synes dette gir de stort. Her hos meg dro det seg greit i land. Og det skal sies at man må være litt i stemningen, situasjonen, for at dette skal få uttelling.  

Ganske ok opplevelse, på samme nivå som sist, så jeg holder karakteren der. Eller, bittelitt ned, jeg tror jeg husker den forrige som hakket tøffere. Og Ministry er pionerer, det er i seg selv verdt en neve i lufta.

6,5/10

Tracklist:

  1. B.D.E
  2. Goddamn White Trash
  3. Just Stop Oil03:59
  4. Aryan Embarassment
  5. TV Song 1/6 Edition
  6. New Religion
  7. It's Not Pretty
  8. Cult Of Suffering
  9. Ricky's Hand