Kilanerin-a_war_against_the_world-add_kort-500-opt

Stephen Pearcy "View To A Thrill"

av yngve

Stephen Pearcy 18Selskap: Frontiers

Release: 09.11.18

Stephen kjenner vi fra Ratt, vil han fungerer alene?

Dette er en skive som jeg følte med en gang, at jeg visste litt hvor den var tidlig i prosessen. Men den har ligget her lenge, ikke en kjeft som betaler lønn gitt, og da kan noen filer bli liggende i mapper og glemt. Men samtidig, skiva er skiva, om den kom i fjor eller nå, det kan det jo være du ikke har fått denne med deg.

Ratt er et kjent band, selv har jeg vel fulgt med siden starten, den gang jeg hørte You Think You're Tough på et lokalt radioprogram. I ettertid, basert på det jeg har hørt i årenes løp, er det vel strengt tatt de par første slippene, og perlen Invasion, som er gul. På de resterende har det vært en del fyllmateriale. Og også her på View To Thrill er det litt av den følelsen. Noen låter ligger tett opp til Ratt, andre er vasne rockere som er fort glemt. Ingen nevnt, ingen glemt ;).

Et streit hardrockalbum med litt ujevnheter, og hvor jeg vil tro de som følger Ratt tettere enn meg i disse dager vil omfavne. Stephen klarer tidvis å møte en del forventninger, og stemmen han har er fortsatt karakteristisk og bra. 

6/10

Tracklist

 1. U only live twice
 2. Sky falling
 3. Malibu
 4. One in a million
 5. Double shot
 6. Secrets to tell
 7. Not killin' me
 8. Dangerous thing
 9. I'm a ratt
 10. From the inside
 11. Violator