Rk Rockedame Heavymetal 580x80

Maxxwell "Metalized"

av yngve

Maxxwell 18Selskap: Igroove/GORDEON

Release: 21.09.18

Sveitsisk hardrock med moderne touch.

Det var det nærmeste jeg kom i å forklare bandet. Det er et bra album, og har plenty av energi og liv, og er sentrert i hardrocken - men det er avbrekk hvor låter bæres av et moderne snitt såvel som en klassisk forståelse av sjangeren.

Maxxwell@Facebook

Noe, som P.U.T.V. (Pump Up The Volume), ligger i en drivende groove hvor band som Carburetors og en oppdatert gnist ala Five Finger kanskje forklarer litt. Oppfølgeren, She's Mine, legger seg i en veldig søt form, og er nede i de mer kommersielle sakene Black Veil Brides tilbyr. Men det er også en nerve som gjør at det ikke bør frike ut dere som ikke stiller i første rekke på band for den yngre massen.

Den hardere edgen og motsatsen får du i låtene under her, så spriket er stort, bredden er der, og bør egentlig være en fordel for dere som ikke ønsker et band som ligger på samme sted hele tiden. Melodiføring er viktig, i vokalen spesielt, og musikken veksler/er en hybrid mellom streit hardrock og pumpende, moderne metal. Aldri nytenkende, men bra gjennomført. Det er ikke nødvendigvis faktorer som teller her, men skiva er ok å spille gjennom.

6/10

Tracklist:

 1. Hurricane
 2. Back Again
 3. P. U. T. V.
 4. She’s Mine
 5. Scars
 6. Metalized
 7. Monsterball
 8. Burn
 9. Done With You
 10. Given It All
 11. The Temple
 12. Raise Your Fist
 13. Independent (bonus)
 14. Queen Of The Night (bonus)
 15. Schizophrenia (bonus)