Kilanerin%20ut%20240720

Marillion "Fear"

av yngve

F E A R 38517972 Selskap: Ear Music/PLAYGROUND

Release: 23.09.16

Makan, dette var et vakkert album.

Ikke rocka, hardt eller noe i den duren, bare bra laget og vakkert. Men, det krever kanskje litt innsats for å komme inn der jeg endte opp.

Jeg var skeptisk, for jeg er ikke blodfan av Marillion etter Fish, og jeg synes ofte skiver og låter blir litt for poppete. Det er de her også, på Fear, men det er en gjennomgående kvalitet og bra låter at det er vanskelig å ikke la seg forføre.

Marillion@Facebook

Mye av det jeg jobber med er litt for snilt til at jeg egentlig burde ha tatt det med her, men bandet vi har fokus på her er et som har vært en naturlig del av metal- og hardrockscenen i en årrekke. Fra de kom på banen helt på begynnelsen av 80-tallet har de fenget flust av metalfolk, og vært en del av inventaret til svært mange. Men, de som liker hard musikk er jo som kjent blant de som har best musikksmak, ikke sant? Som liker mye forskjellig og har en variert musikkmeny?

Vel, dett var dett, som Fleksnes pleide å si. Det er ikke stort mer jeg kan hjelpe med, for det er kun snakk om lytting og et åpent sinn. Det er et bra band, skiva er i en poppete progrocksjanger, det er modne og bra låter, og noen av de vil legge seg ganske tett til hjerterota om du lar de. Et par var kjedelige, men skiva er bra.

7/10

Tracklist:

  1. The Leavers
  2. El Dorado 
  3. Class 
  4. Things Buried 
  5. New Kings
  6. Melt Our Guns