Dan Reed Network "Fight Another Day"

av yngve

Fight Another Day 37362685 Selskap: Frontiers

Release: 03.06.17

Dan Reed har en lang musikalsk karrière.

Jeg innrømmer at jeg aldri har sjekket ut voldsomt mye av Dan Reed Network, bare hist og pist, og jeg tror faktisk jeg kun har en skive hjemme. Denne nye er nok en oppfyllelse av det jeg trodde det dreide seg om, og det betyr snill hardrock, aor, og noe som er i grenselandet til poprock.

Dan Reed Network@Facebook

Det jeg vet er at dette er et band/artist som har en solid og lojal following, og jeg hører jo at dette er kvalitetfylt, og at det ikke er ferskinger, men det treffer litt dårlig. Det er et stort spekter her, på Fight Another Day, hvor låter går fra å rocke greit til å få meg til å nesten slå av (B There With U).

På det jevne er dette en skive som ligger og vaker i aor, og som jeg mener er mer funkrock, poprock enn noe annet, men aor er en bred sjanger og jeg tror ikke jeg trår feil. I det snilleste hjørnet er dette pop, og jeg håper det røsker litt mer live. Det var nettopp en liten miniturne her i Norge, og jeg vil tro de som møtte opp der fikk en litt røffere og mer svett utgave enn som er tilfelle på dette albumet.

Karakteren er ikke voldsomt høy, mye av det skyldes at dette er altfor snilt for meg, men det er et solid produkt i sin klasse, liker du denne formen for musikk er det null problem å bevege seg et par hakk opp på skalaen.

5/10

Låten under her er av det tøffere, og det sier en litt, men jeg hører en låt som kanskje og mulig svir litt mer gummi fra en scene.

Tracklist:

 1. Divided
 2. The Brave
 3. Infected
 4. Champion
 5. Ignition
 6. Give It Love
 7. B There With U 
 8. Save The World
 9. Eye Of The Storm
 10. Reunite
 11. Heaven
 12. Sharp Turn
 13. Stand Tall