Karmøygeddon 24 Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Machine Man, ny singel

av yngve

Machine Man 24

Ny låt fra bandet.

Ser du under, i en eldre artikkel, kan du lese litt om bandet. Det er Tor-Olav som tripser, og som deler ny låt. 

"Racer er en hardtslående rockelåt i samme terreng som Window to the World. Det kan også meddeles at Tony Johannessen er trygt tilbake bak mikrofonen på denne innspillingen!"

***

Nyhet fra 13.07.23:

Machine Man 23

Ny vokalist, ny singel.

"Machine Mans andre single, Giant, er ute" forteller Tor-Olav til Heavymetal.no. Han røper at det har skjedd et skifte i vokalavdelingen. "Tony måtte dessverre trekke seg på oppløpssiden, og engelske Tomas Baptista ble hyret inn bak mikrofonen denne gangen. Ellers er lineup den samme som sist. Vi håper og tror Tony kommer tilbake for fremtidige innspillinger."

Tor-Olav om forskjellene mellom den første singelen, som du sjekker ut under her, og denne nye: "Giant  er av en litt annen karakter en debutlåta Window To The World. De to låtene markerer på en måte ytterpunktene i spekteret vi opererer i."

***

Nyhet fra 26.11.22:

Machine Man 22

Kvartetten spiller hardrock/metal, og består av like mengder Italia og Norge.

Machine Man@Facebook

Det er Tor Olav som tipser, han kjenner vi godt fra tiden i Paganize og som bassist i Iron Made'em. Vokalistrollen fylles av Tony the man Johannessen, som er blant de beste metalvokalistene. Også han har en aktiv posisjon i Iron Made'em, og fra Thunderbolt og Tomorrow's Outloook. Når man drar inn de to italienske, og ser at de også har Maiden på menyen, må Tor Olav oppklare litt.

"Machine Man er en samling tidligere Iron Maiden-tributebandartister fra Norge og Italia som ville spille inn noen originale låter sammen for moro skyld. Dette utviklet seg fort til et bandkonsept og Maskinmannen ble født! Machine Mans høytflyvende vokal, fengende gitarsoloer, hardtslående basslinjer, groovy trommerytmer og atmosfæriske keyboards smeltes sammen for å skape en unik og moderne hardrock lydopplevelse med et knippe nikk til ‘80 tallets storheter."

Spotify

Lineup:

  • Vokal: Tony Johannessen, Iron Made’em, Thunderbolt og Tomorrow’s Outlook
  • Bass: Tor Seltveit, Iron Made’em og Paganize
  • Gitar: Gianni Cassandra, Up the Irons, The duellists og Ides of March
  • Trommer: Stefano Cassandra, Up the irons, The Android’s Dungeon & Baseball Card shop og Fiberglass.
  • Tangenter: Flavio Esposito, Up the Irons