191230 Heavymetal No Bannerannonse Kg2019 80x500px

In Flames til Oslo

av yngve

Unnamed (1)Har du ikke benyttet deg av forhåndssalget, eller skaffet deg billetter når det på fredag ble lagt ut ordinære billetter? Da bør du vel krysse fingrene og få ut den ene fra ræva :)

Nå skal ikke jeg skremme deg, og jeg vet uansett ikke noe om hvordan salget går, men det er sikkert ikke så dumt å stikke innom Live Nation og sjekke ut statusen og kanskje bestille om du er fan.

"De er profeter i sin egen hjemby Göteborg, og hele Sverige for øvrig, men også høyst respekterte over hele verden som en av metalscenens aller, aller beste. Bandet har solgt rundt tre millioner plater, mottatt en rekke utmerkelser, gjort storslåtte, mektige arenaturnéer og spilt på de største festivalene. In Flames er utvilsomt et av de største bandene i svensk musikkhistorie.

I 2011 slapp bandet albumet Sounds of a Playground Fading, hvilket klatret høyt på listens verden over. Nå er de snart aktuelle med sitt ellevte studioalbum, den enormt etterlengtede oppfølgeren Siren Charms, som slippes i Norge 5. september. Albumet er spilt inn i det klassiske og ærverdige studioet Hansa Studios i Berlin. Første singelen heter Rusted Nail og slippet 13. juni."