Rockforums B 80x500 210525 Heavymetal No Bannerannonse Kg2022 80x500px

Blood Red Throne + 2 (Trondheim, 14.03.20)

av yngve

Brt Good Omens 2020 Poster A3

Sammen med Nexorum og No Dawn skal Kristiansandsbandet thrashe Good Omens. Det er ikke sikkert det vil bli det samme etter denne kvelden.

Rune@Legend Trondheim minner folket på sist bandet var i byen: "...5 år etter at de sprengte Klubben, Samfundet i fillebiter sammen med Decapitated."

Arrangementet har 20 årsgrense, billettene koster deg 230 spenn, de kjøpes HER .

Dørene åpner 20, første band hamrer løs en klokketime senere.

"Blood Red Throne har turnert verden over, og i 2019 spilte de på legendariske 70000 Tons Of Metal, var headliner på Las Vegas Death Fest og turnerte Tyskland og Danmark før singlene og deres niende album Fit to Kill ble sluppet fredag 13. september i fjor. Albumet høster enormt gode anmeldelser, og var i uke 37 det nest mest solgte albumet i Danmark på vinyl!!

Som oppvarming til konserten på Good Omens, har bandet turnert heftig i England, Belgia, Nederland, Mexico og en liten snartur innom Texas i tillegg til konserter i Oslo og Hamar. Kristiansund får oppleve dem på scenen kvelden før de spiller i Trondheim. Få med deg et av de tyngste og råeste death metalbandene på kloden. På Good Omens! Dette blir svett, hardt og vilt!"

"Nexorum har medlemmer fra blant annet Keep of Kalessin, Khonsu og Chton. De slapp sitt debutalbum Death Unchained i dag, 6. mars."

"No Dawn spiller knallhard death metal inspirert av den amerikanske death metal-scenen."

Arrangementet på Facebook

***

Og for dere under 18 år vanker det No Dawn-gig på Good Omens 19:00 samme kveld. Hvor fett er ikke det! Metal!

"Fri alder og gratis inngang for alle under 18 år. Foresatte og rullestolbrukere får naturligvis også gratis inngang. Kommer du alene og er 18 år eller eldre, da må du punge ut med en skarve femtilapp."

Arrangementet på Facebook