Karmøygeddon 23 B

Quasarborn "A Pill ..."

av yngve

Quasarborn 20Full tittel: "A Pill Hard To Swollow"

Selskap: Private

Release: 24.01.20

Serberne i Quasarborn har endret seg en del siden forrige skive.

Nå bruker de en mye bredere pensel, og lerretet spenner fra thrash til ganske melodiøs rock, hardrock. 

Quasarborn@Facebook

Det er en del thrash her, føringen er nok der, men de har moderert seg en del. Det er gjort mer plass til melodiske linjer på vokalbiten, og en del av musikken har også gjennomgått denne vrien. Men det er absolutt ikke negativt, skiva jobber seg gjennom sin 'nte runde her, og selv om jeg ikke helt klarer å lande en ferdigstillingsfølelse, er det engasjerende. Du skal kanskje være litt åpensinnet for å komme innpå denne, men samtidig er det en tilgjengelighet som lukter bra.

Metallen styrer skuta, selv om ytterpunktene jeg nevnte innledningsvis er gjeldende titt og ofte. Lyden er smørfet, en bra produksjon til slik detaljert og melodisk musikk løfter det hele. 

Alt faller ikke i smak, noe er for søtt, noe for variert, men snittet på A Pill Hard To Swollow vil jeg påstå er ganske greit høyt. Det instrumentale er sikret, gjengen spiller som sist veldig bra, det er mange detaljer, godt med driv, flust med brekk man kan kose seg med. 

Men helheten er litt rotete kanskje, for selv om låter og partier er gull, ble det litt stress å høre for mye på skiva. Men sjekk det ut, helt klart et band som kan komme seg noen vei dette.

7,5/10

Tracklist:

  1. Mamula
  2. A Pill Hard To Swallow
  3. Bastion
  4. Identity Cartharsis
  5. Atlas
  6. Nothing
  7. Stalemate With Suicide
  8. The Ascent
  9. Clouds
  10. The Humbling