Banner Heavymetalno 23september2022 Summermetalfest Update

Vreid + Audrey Horne, Norgesturné

av yngve

T Fsd P2 I

I høst drar disse to banda på tur. 

Det er Jarle i Vreid som tipser, han la igjen et knippe datoer. 

The Devil´s Bell in the Wild North West

"To av Norges mest hardtslående hardrock- og metalband slår seg sammen til en knyttneve av en turnepakke under tittelen The Devil´s Bell in the Wild North West. 

Sogndølene i Vreid har reist Sognametalflagget siden tidlig 90-tall og turnert verden rundt med nærmere 600 konserter i 25 land. I 2021 slapp de sitt magnum opus Wild North West i form av et massivt album og egen film som høstet enorme kritikker verden rundt. I 2022 herjer de festivaler som Hellfest, Copenhell, Karmøygeddon og Inferno med sitt spektakulære sceneshow, og til høsten skal de bergta de norske scenene igjen med sin unike blanding av klassisk hardrock & black metal.

Audrey Horne har siden bandet ble grunnlagt i 2002 etablert seg som et av landets fremste leverandører av hardtslående klassisk hardrock. Deres siste plate, Devil’s Bell, har fått strålende kritikker over hele kloden og klatret helt til en imponerende 19. plass på de offisielle tyske albumlistene. Det er ikke bare bare i ett av verdens største musikkmarkeder. Liker du band som Thin Lizzy, Alice In Chains, Ozzy Osbourne og Iron Maiden, er sjansen overhengende for at du vil digge Audrey Horne. Ikke minst er kvintetten et fyrverkeri live."