Merch Hmno 500x80 Punkter

Tonic Breed søker trommeslager (Oslo)

av yngve

Tonic Breed 16Bandet trenger trommeslager, og bør være noe for deg som liker metal med thrash-elementer.

Du kan lese min anmeldelse av skiva 'Outsold' HER .

Bandet, som har kontrakt med Rob Mules Records, fyrte igang maskinen tilbake i 2006, da i Sarpsborg. Nå er de Oslobasert, og ser helst at en trommeslager holder til her, eller har mulighet til å reise inn til hovedstaden en gang i uka for øvinger. Om du har et trommesett stående i et lokale, som kan fungere for bandøvinger, kan det diskuteres får vi opplyst. "Vi jobber alle til vanlige arbeidstider, så det bruker som regel å klaffe likt for alle med øvingstidspunkter."

Tonic Breed@Facebook

"Bandet har så langt gitt ut to studioalbum, fire musikkvideoer, samt spilt konserter helt siden bandets opprinnelse. Tonic Breed ble i 2014 av ansett som …et av Norges mest lovende band av P3 Pyro i etterkant av utgivelsen av Outsold (2014)."

Bandet forteller at de søker en "...dedikert person som er villig til å sette bandet som sin høyeste musikalske prioritet. For det første bør du ha erfaring med liveopptredener. I tillegg er det helt klart en fordel at du har erfaring med, eller foretrekker, bandets sjanger. Bandet blir et fellesskap, altså, dette er ikke en jobb som honoreres per spillejobb. Bandet fungerer som en helhet der både inntekter og utgifter deles likt mellom bandmedlemmene.Virker dette interessant? Da vil vi høre fra nettopp deg!"

Bandet har et knippe spillejobber planlagt tidlig neste år, sjekk HER .

Send en mail HIT , hvor du skriver/svarer på dette:

  • Navn
  • Alder
  • Bosted
  • Link til video av deg spille (studio, live, eller annet)
  • Hvem er du?