Karmøygeddon 24 Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

The Dogs, 7"

av yngve

Bandet slapp nettopp en singel i to varianter, en er utsolgt allerede.

Slik ser de tut ihvertfall. Den hvite versjonen, som koster 300 spenn, skulle befinne seg bak denne linken , men var den død, fikk jeg et hint om at det var utsolgt. Den svarte, som koster deg en hundrelapp, finner du HER . I skrivende stund er det ihvertfall kopier igjen. 

The Dogs@Facebook

PressemeldingThe Dogs med Kristopher Schau i spissen har seilt opp som et av landets største rockeband, de siste ukene har det skjedd masse rundt bandet som nå er klare som supportband for Bruce Springsteen i Frognerparken og blir med Kvelertak på turne. Og ikke minst: 02.09 slippes deres livealbum, innspilt i sjappa hos oss, passende titulert Live At Big Dipper. Dette feires på Rockefeller og du må for all del huske å kjøpe billett!

Nå er bandet attpåtil aktuelle med ny 7-tommer! Oslobandet har brukt de første dagene av juli til innendørsaktiviteter. 100 eksemplarer av singelen The Wrong End Of Winter/As I Hurt Us har fått sitt eget risotrykkede, håndlagede cover. Mye klipping, liming og lette løsemiddelskader senere har disse nummererte singlene funnet veien ned til oss. Vi lar Kristopher Schau sjøl få ordet:

"All ære til Remi Deformat som tvang oss til å gjøre det her. Var jo et forbanna mas, men det ble jo så fint at nå føles det verdt hver time ved arbeidsbenken! Eneste aberet er jo at det kosta skjorta å få laga det her, så prisen blir litt stiv. For å dekke alt, så er vi nødt til å ta groteske 300 kroner pr stykk for dette. Skjønner godt hvis noen synes det er i overkant, men for dem så finnes singelen også i helt ordinært cover til normal pris. Hvit vinyl i de 100 nummererte, håndlagede coverne. Sort i de vanlige."

UnnamedUnnamed (1)