Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Sarasin "S/T"

av yngve

Sarasin1Selskap: Pure Steel Records

Release: 26.02.16

Heavy metal fra Canada, enkelt og greit. 

Bandet er også ganske enkelt, for det er så traust at jeg nesten ikke orker å bruke for mye tid på dette. Vel har det sin sjarm, og det er langt fra dårlig, det er bare så utrolig klisjé. 

Jeg husker ikke dette bandet, men de kom med en ep i 87, og hvor de altså nå kommer med sitt debutalbum. Jeg ser dette ofte, for ofte, gamle karer som slipper skiver etter lange pauser, og veldig ofte er det skiver som går rett i bunken på det som aldri blir spilt igjen. Det var tanken jeg satt igjen med etter bare et par låter - og det er tanken jeg har hele veien. 

Men, det er fullt mulig å kose seg med dette, om du ikke er som meg og må ta stilling til skive etter skive med slike band. Det er en grense for hvor mange mediokre utgivelser vi trenger. Men band lager musikk, musikere vil skape, selskaper slipper, noen kjøper, men Sarasin tror jeg ikke vil endre verdenshistorien. 

Sarasin@Facebook

Litt tynn produksjon og en tydelig hjemmelaget booklet hjelper ikke på totalsummen, selv om det ikke er faktorer som avgjør om jeg liker et band eller ei. 

Om det er overflødig er jo ikke noe jeg kan sitte her og vite, det har jo skjedd før at band har slått gjennom og blitt store, men jeg tror jeg våger meg på å fastslå at dette var greit men ikke et band jeg ser for meg velte noe som helst. Myser du litt på Facebook-.siden, er det anmeldelser der som er tett opp til innertier, så...

4/10

Tracklist:

  1. The Hammer
  2.  Enemy Within
  3.  In Our Image
  4.  Now
  5.  Soul In Vain
  6.  Sinkhole
  7.  Live To See The Glory
  8.  Forevermore
  9.  Wake Up