Royal Thunder "Wick"

av yngve
Wick 40200466

Selskap: Spinefarm/UNIVERSAL

Release: 07.04.17

Dette var et bra band, ikke det jeg forventet, men bra.

Royal Thunder@Facebook

En merkelig ingress, vet, men jeg fikk en forestilling om at dette var et band som var mer mot aor eller hardrock ;). Men det hele dreide seg om et pulserende og levende rockeband som har flust av følelser, dynamikk og sjel i det de driver på med. Hør bare på den glimrende låten April Showers.

Jeg vet ikke helt hvor dette bandet faller inn, om det er et band som er Heavymetal.no-materiale. Vi dekker jo band som er mykere enn dette, men jeg har en følelse av at jeg er litt utenfor sfæren - men det bør ikke stoppe deg fra å oppdage et bra band.

Det kan godt være dette er et Øyaband, et band som er litt hipt, men jeg er så langt utenfor de rammene at jeg ikke tenker på det der :). Bandet har en berte i front på vokal, som ligger helt i grenselandet i å kunne ha vært en fyr når det gjelder stemmen, de har tatoveringer på de rette stedene (les; oppover halsen) og en av de har skjegg :). 

Men kødd til side, skiva er bra den. Ikke alt falt like godt i smak, men bandet er kult, og det som var bra var svært bra. Og sjekk det fete fengende refrenget på We Slipped, slike små greier er det mange av her.

Gjengen har gitt ut en del, sjekk Bandcamp om du ble nysgjerrig.

7,5/10

Tracklist :
 1. Burning Tree
 2. April Showers
 3. Tied
 4. We Slipped
 5. The Sinking Chair
 6. Plans 
 7. Anchor
 8. Wick
 9. Push
 10. Turnaround
 11. The Well
 12. We Never Fell Asleep