Ovërhead + Whiplash (Trondheim, 26.09.20)

av yngve

Legend Trondheim presenterer tributekveld på Hjorten Scene.

Rune@Legend Trondheim arrangerer, og tipser. Opprinnelig plan var å avholde konserten på Good Omens, men 1-metersregelen trigget et byttet til Hjorten.

"Pandemiperiodens første skikkelige konsert for Legend sin del bli kanskje også årets siste. Ovërhead kommer tilbake til Trondheim lørdag 26. september og skal rocke Hjorten Scene sammen med supportbandet Whiplash.

  • Sted: Hjorten Scene, Trondheim
  • Dato: 26. september
  • Dørene åpner: kl. 20:00
  • Konsertstart: ca. kl 21:30, dørene stenger kl. 00:30 (serveringen avsluttes ved midnatt).
  • Billetter: 150,- (kjøpes HER )
  • Alder: 20 årsgrense

"Det vil kun bli solgt 90 billetter til konserten, og alle er sitteplasser grunnet smittevernregler, og det er kun bordservering. Skal du på konsert, kan det lønne seg å kjøpe på forhånd, det har krympet veldig med tilgjengelige billetter de siste dagene."

Arrangementet på Facebook

"Arrangøren Legend Trondheim vil sammen med Hjorten Scene sette sammen bordfordelingen. Om du vet du kommer sammen med venner og ønsker å sitte sammen med disse, vennligst gi oss beskjed om dette på forhånd på PM og innen fredag 25. september kl. 12:00. Det kan bli utfordrende å gjøre noe med det etter at vi har begynt å plassere folk på bord. På grunn av smittevernregler kan vi ikke flytte folk fysisk fra bord til bord. Vi håper at folk har forståelse for at dette kan bli utfordrende, men vi ønsker å gjennomføre konserten på en tryggest og best mulig måte for alle sammen."

***

"Fenomenet Ovërhead, Motörhead-tributebandet har opparbeidet seg nærmest kultstatus blant Motörhead- og rockefans generelt etter sine mange konserter rundt om i landet, ikke minst etter Norgesturneen No sleep 'til Hammerfest i 2007, da de turnerte Norge rundt fra Kristiansand i sør til Hammerfest i nord. Etter det har Ovërhead gjentatt suksessen med ny turne hvert år...også i år!!"

Det blodferske Metallica-tributebandet Whiplash fra Trondheim stiller som support. Bandet spilte nylig sin debutkonsert på Kultursenteret Isak og de imponerte. Det kan nevnes at her spilles det i hovedsak låter som er hentet fra de tre første skivene til Metallica. Dette blir moro."

Overhead Hjorten 2020 Insta Copy