Karmøygeddon 24 Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Maktkampens harde kår ....

av yngve

Maktkamp 23

Bandet skilter med premiere på singel i dag, Heavymetal.no formidler.

Vi leser at singelen 'Autosapiens' er en låt som viser bandet fra en "... tyngre side, der hardrock og hardcore fusjoneres  med industriell metall og svartmetall. På toppen av dette har bandet eksperimentert med dissonante  kor som på mekanisk vis fremmer budskapet i låta, som er vår flokkbaserte mentalitet, og hvordan de  fleste i dag beveger seg gjennom livet på autopilot i en livløs tilstand av konformisme. Livløst i live  som bandmedlemmene synger med cleanvokal i refrenget."

***

Nyhet fra 20.01.23:

Maktkamp 23

Bandet stiller med singel i forkant av skive. 

'Tastaturkriger' er fra albumet ' Caps Lock Woke Rock', som kommer ut 21. april... "...som er kun ett år etter debutalbumet I Affekt" forteller bandet i en pressemelding.  

Maktkamp@Facebook

Musikalsk utvikling

"Rent musikalsk har Maktkamp polert og raffinert uttrykket sitt enda mer, og tatt noen steg bort fra hardcoren og nærmere rockesjangeren enn ved bandets første utgivelser. Likevel er lydbildet umiskjennelig Maktkampsk, med steilende melodiske gitarer, eksperimentelle blastbeats og en dronende bass, toppet med en screamvokal, som kompromissløst geleider deg gjennom samfunnskritikken på innlandsk-nordnorsk."

Skiva kom i havn i Red Line Studio, hvor gitarist Marius er oppført som studioingeniør og mikser. Mastringen har  Ruben Willem (Caliban Studio) tatt seg av.

"Albumets artwork er igjen håndtegnet av tegneseriekunstner Sigbjørn Lilleeng, og pryder et opplag med vinyler som snart kan kjøpes i platebutikker over hele landet."

Bilde, fotograf: Anine Desire

Maktkamp 23 Fotograf Anine Desire