Karmøygeddon 23 B

Geoff Tate + Ghost Avenue (Oslo, 16.02.22)

av yngve

Geoff Tate

Bilde, fotograf: Ukjent

Vokalisten kjører på, oppvarming kommer fra våre breddegrader.

Den tidligere Queensrychevokalisten tar for seg noen av skivene han var med på når han dukker opp i Oslo og på John Dee ett år fra nå.

The Best From The Warning To The Promised Land Tour 2022

"Geoff Tate, drivkraften bak det progressive metal-bandet Queensrÿche, kommer tilbake til Norge i 2022 etter flere tidligere suksessfulle og utsolgte konserter! Den millionselgende og Grammy-nominerte vokalisten og låtskriveren er mest kjent for sin mer enn 30 år lange karriere som den kreative drivkraften bak det progressive metalbandet Queensrÿche. Siden starten med Tate ved roret solgte bandet mer enn svimlende 25 millioner album over hele verden, og opptrådte i over 50 forskjellige land.

Tate regnes som en av de dyktigste vokalistene innen sjangeren, og har inspirert og påvirket en lang rekke nyere, populære band og artister. Denne gangen kan vi forvente et over to timer langt show fullspekket med hits og klassikere fra de fem første fullengderne til Queensrÿche, som kom i perioden 1983 til 1990: The Warning, Rage For Order, Operation:Mindcrime, Empire og The Promised Land!

Billetter er i salg HER , og koster deg 350 kroner pluss avgift. Aldersgrensen er satt til 18 år. 

Bilde: Ghost Avenue, fotograf: Anine Desire

Ghost Avenue 20 Foto Anine Desire