Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Festival-App?

av yngve

Scream Ad 2 1898230 10152954310080821 81811415086450911 NHar du som meg gått og lurt på når neste band skal på, hvor og hvem? Da er denne appen rett og slett en nødvendighet.

Det er daglig leder i Festivalpartner, Stian Fossum, som hamret på døra til Heavymetal.no og forlangte spredning av appen, og det gjør man med glede. 

"Festivalpartner AS presenterer endelig The Festival App , mobilapplikasjonen for Android og iOS som gir publikum oversikten over sin favorittfestival.

For mange festivaler er det en tidkrevende og ikke minst kostbar oppgave å sørge for at publikum alltid er oppdatert. Utviklingskostnaden på en egen app kan være svimlende for både små og store festivaler som heller vil bruke budsjettet på å booke artister og tilrettelegge fasilitietene. Og det er vi helt enige i! Derfor er The Festival App også helt gratis å bruke både for arrangører og publikum.

Med kort vei til artistinfo, linker, strømmetjenester, program, kart, info og alt annet man trenger, er The Festival App en garantert hit for festivalgjengeren i år, og med stadig utvikling av appen i samarbeid med Capra Consulting og brukerne, samt støtte av Innovasjon Norge, tar vi sikte på å dekke brorparten av det norske markedet innen ett år, og deretter satse stort på internasjonal lansering.

Allerede fra dag 1 er noen av Norges tyngste festivaler med, som for eksempel Norwegian Wood, Notodden Blues Festival, Countryfestivalen i Seljord og Tons of Rock."

I tillegg ser vi at flere metal-arrangementer som Southern Discomfort, Karmøygddon og Beyond The Gates er på plass.

Besøk gjengen på Facebook HER.

Søk opp appen på din mobil, enten på Itunes eller på Google Play .

Neste post på metalprogrammet er Karmøygeddon, der begynner det å skorte på billetter og overnattingsmuligheter, men kast deg rundt om du er keen.