Karmøygeddon 24 Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Electric High, bergensere som rocker

av yngve

Ny singel fra bergenserne.

"Vi er tilbake for å riste løs høyttalermembranene dine med vår fjerde elektriske singel!"

Vi leser at låten starter med en "...enkel trommegroove, som smyger seg inn i et lumsk basspumpende vers, hvor vokalene beskylder en mislig elsker for bedrageri, før det eksploderer i et gitarrippende refreng og etter det er det ingen vei tilbake."

Video kommer i slutten av måneden.

Electric High 20

***

Nyhet fra 26.05.20:

Med en blanding av 70- og 90-tallsrock velter bandet seg rundt. Og ja, du bør kjenne igjen vokalisten :).

Og det er tyngde over dette, ihvertfall denne sangen. 'Waiting With A Gun' minner meg mest om en eller annen form fra 90-tallets retrorockebeist, som også dro en del inspirasjon fra 70-tallet, der har du en inngang på hva du kan forvente deg. Store trommer, låt som vrir seg på plass med et fett skifte litt over halvveis, og som svinger bra. 

Electric High@www

"Denne gangen skyter Electric High sine tyngste riff og de mest hardtslående trommegroovene så langt, mens vokalistene PV Staff og Olav Iversen vrenger lungene og messer om alt fra arbeidsledig livsstil til verdenspolitikk. Den nye singelen vil bli fulgt opp med en pistolsvingende video, planlagt utgitt 19. juni 2020. Skru opp volumet og spreng your speakers!

Electric High er et høyspent rockeband fra Bergen, influert av band som Wolfmother, Aerosmith og Black Sabbath. Medlemmene kommer fra band som Sahg, Faith Circus og Emmerhoff & The Melancholy Babies. Dette bandet går rett i angrep, frontet av to in-your-face vokalister, med en gitarist, bassist og trommeslager som skyter ut ren elektrisk energi."

Bilde, fotograf: Francisco Munoz

Electric High 20 Foto Francisco Munoz