Tonsofrock-heavymetal.no-500x80 Bolverk%2023

Vorbid, Wacken

av yngve

13939348 753910204749950 5271493873259294133 NMakan, Arendalittene i Vorbid skal altså representere Norge i Tyskland til høsten, Wacken og tusentalls av potensielle fans er der, ser vi konturene av en ny norsk metaleksport? At selskapene bør innfinne seg er sikkert, og de som ikke ser potensialet og signerer dette kan ikke være helt vel bevart. Oppfordring er herved overlevert bransjen.

Følelser, følelsen, følelsene, hva skjer i systemet nå?

"Vi har brukt de siste timene siden resultatet på å fordøye det faktum at vi faktisk skal spille på Wacken, på samme festival som heltene våre. For å være ærlig tror jeg ikke dette kommer til å gå helt opp for oss før det begynner å nærme seg. Vi har hørt historier fra tidligere band som har representert Norge på Wacken, og det høres ut som en hver metalentusiasts guttedrøm."

Hvor tøff konkurranse var det? Var det som i Arendal tett mellom noen? Eller soleklar vinner?

"Konkurransen var selvsagt tøff, og banda som deltok visste hva de drev med. Hypermass hadde gitarlinjer som virkelig smeltet, og Fear Theories hadde et utrolig show, med veldig fet metall. Da vi så banda som spilte ble vi mer fokusert på å ha det gøy, enn å vinne, samtidig som vi følte at vi måtte yte vårt beste. Så ja, konkurranse var det nok av i finalen."

Grattis forresten, selv om jeg ikke er overrasket:-).

"Tusen takk! Vi har fått utrolig support fra både hjembyen og utlandet i forhold til denne finalen, og det er nesten rørende å se hvor mange som virkelig tror på oss!"

Påvirker dette studioplanene?

"For øyeblikket kan vi leve med de studieplanene vi har. De dørene som eventuelt åpner seg etterhvert får vi ta som det kommer. Det eneste vi vet er at Vorbid alltid vil komme først i en hver prioritering, so rest assured."

I forkant av Wacken, kontakter dere media og lager litt blest? At de «rette» folka kommer?

"Vi kommer til å legge opp en liste over folk vi vil kontakte, og kommer nok til å hype opp dette på de snaue 4 månedene før festivalen."

Nå er det bare å være med å dytte bandet fram, så støtt opp, gå på konserter, kjøp skjorter...og de skal i studio snart, det blir ikke bedre for en Vorbid-fan og thrasher som meg.