Karmøygeddon 24

Nattsvermer debuterer

av yngve

Nattsvermer 23

Skiva er ute, sjekk video her.

Nattsvermer@Linktree

Bandet, som startet opp under navnet Liquid Mojo for seks år siden, og som skifte til Nattsvermer tre år senere, er ute med sitt debutalbum.

"Debutalbumet tar lytterne med på en engasjerende reise, med elleve spor som leker med tradisjonelle sjangergrenser. Nattsvermer forener sømløst elementer fra alternativ metal og presenterer et lydbilde som utfordrer kategorisering.

Hvert spor på albumet er en hyllest til bandets varierte inspirasjoner og viser deres evne til å skape sin egen stil. Med anerkjente band som inspirasjonskilder, som Godsmack, Alter Bridge og Metallica, har Nattsvermer utviklet sin helt egen distinkte lyd. Deres energiske opptredener har skaffet dem en hengiven følgerskare og positiv anerkjennelse fra ett entusiastisk publikum.

Med både aggressive, kraftfulle riff og fine melodiske sekvenser håndterer bandet mesterlig et dynamisk og engasjerende musikalsk narrativ. Debutalbumet fletter sammen alle låtene og fanger lytterne fra første tone til den siste crescendo."

Bandet forteller at de ønsker at skiva skal være en "...refleksjon av vår musikalske reise og individuelle vekst som musikere. Hvert spor er et eget kapittel som avslører en annen side av vår kollektive visjon."

"Nattsvermers lidenskap for sin musikk er tydelig i hver tone de slår, og deres liveopptredener er kjent  for sin rå energi og autentisitet. Albumets varierte og fulle lydbilde vitner om bandets kunstneriske  fryktløshet, som gjør at de kan bryte fri fra konvensjonelle sjangerbegrensninger og skape noe helt  unikt."

Bilde, fotograf: Thea Soraya Hjelleset

Nattsvermer 23 Foto Thea Soraya Hjelleset (2)