Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

M Rock "Walking Alone"

av yngve

A4062610472 16Selskap: Ghost Record Label

Release: Oktober 15

Sex, Fun & Rock'n Roll!

Det er visstnok slagordet til M Rock, som bærer navnet Pietro Zanetti som sivil. Om jeg tolker presseskrivet rett, var Pietro med på en av Italias første punkeutgivelser, tilbake i 1979. Han ser ikke så gammel ut, tenker jeg, og har i bakhodet at jeg kanskje ikke helt fikk med meg hva som stod skrevet. Men stemmer det er dette ihvertfall en kar som holder seg godt. 

Musikken? Det er relativt standard saker; en blanding av punk og sleazerock, en blanding av Backstreet Girls og de simpleste punkrockbanda. Men det er også en grei dose hardrock her, og samlet duger det ok dette. Ikke de sprekeste låtene, og jeg er av den oppfatning av at om man skal rocke og rolle, sleaze og trøkke, man må etterlate bremsespor - det føler jeg ikke alltid at M Rock klarer. Produksjonen er ok, men det er muligens bittelitt av lydbiten som holder litt igjen på trøkk. 

Men, til syvende og sist er det bandet, låtene, som egentlig ikke klarer å overbevise meg. Det mangler baller, selv om det egentlig er noe der, men det holdes igjen av mangel på noe. Det kan i enkelte tilfeller minne om The Cult, så har du en knagg til. 

5/10

Tracklist:

  1. Intro
  2. Coca Leader
  3. Rebel Lust
  4. Sixty N9ne
  5. Burn 
  6. Sex Fun & Rock'n'Roll
  7. Give me a Gun
  8. Take my Way
  9. Let the Demons In
  10. Shock