Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Hollow, hedmarkinger som gjør det bra

av yngve
10457652 10154462019705105 147410048136652644 O

Hollow forteller at skive er ferdig innspilt, at de har vært på turne i sommer og at det bærer til Usa snart, så det skjer absolutt mye Hollow-leiren for tiden. 

Stangebandet har to skiver på samvittigheten fra før, den tredje er altså ferdig innspilt, og forventes sluppet på slutten av året eller tidlig neste år. Det skal også legges til en liten snutt i bandnavnet, det ønsker de gjerne hjelp og feedback på, se nederst i artikkelen.

"Bandet har vekket mye interesse, kanskje først og fremst på grunn av de musikalske eneggede tvillingene Magnus og Ove Mikkelsen Hoel" sier bandet til Heavymetal.no. I tillegg finner vi trommeslager Magnus Mathiesen og gitarist Martin Olstad i besetningen. 

Foruten vokalist Magnus M. Hoel og bassist Ove M. Hoel, består Hollow i dag av Martin Olstad på gitar og Magnus Mathiesen på trommer. "Gutta har lidenskap for musikk – skape den, spille den inn og stå på scenen og framføre den."

Bandets to allerede utgitte skiver ('Dark Thoughts' 2010 og 'Between The Lines' (2011) ble begge spilt inn i Studio Studio, hvor innehaver er en ikke ukjent gitarist ved navn Ronnie Le Tekrø, som også produserte albumene. 

"Låtene er spilt på Pyro P3, og bandet har høstet lovord fra blant annet Asbjørn Slettemark, Hans Erik Dyvik-Husby og Stein Østbø. Flere av låtene fra begge skiver er også spilt på utenlandske radiokanaler – eksempelvis i Storbritannia, Sverige og USA."

"I løpet av vinteren 2014 har Hollow spilt inn sitt tredje album. Denne gangen i The Rock Ranch Studio i Halden hos Wig Wam-gitaristen Trond Holter. Det tok 10 uker med preproduksjon, innspilling. Det som er igjen er miksing og mastring. Skiva blir trolig utgitt i løpet av slutten i 2014, eller begynnelsen av 2015."

På livefronten er de aktive, og vi får opplyst at de har delt scene med band som "Return, Stage Dolls, Pagan's Mind, Oslo Ess, TNT, JORN, Circus Maximus, Accept, Satyricon og Skambankt. Da plata Between The Lines kom i 2012 fikk den god kritikk, spesielt utenlands, og Hollow gjorde promotion rundt albumet gjennom hele året - de gjorde 40 konserter, blant annet på The Underworld i London, Coopersfield i Stockholm, og en rekke byer innenlands."

Hollow@Facebook

I sommer, i juli, var bandet på en miniturne i Uk, der besøkte de blant annet "...Manchester og Owestry i Shropshire. Det ble en suksess, vi spilte for fulle hus og publikum tok oss med storm." Etter suksessen med denne svippturen, kom muligheten til å gjøre en to-ukers turne i Uk, i oktober,  "...da skal vi spille i byer som  London, Birmingham, Sheffield, Nothingham, Manchester, Leeds osv."

"Vi skal også, i september 2014, spille for første gang i USA. Da skal vi spille to til fire spillejobber i New York, sammen med Blanco Diablo. Den ene spilleplassen som vi skal spille Montage Music Hall, har blant annet artister som Lamb Of God, Accept, Soilwork, Skid Row, Fear Factory, og Death Angel spilt før oss."

I kjølevannet av det kommende albumet vil det også bli en stor Usa-turne avslutter Magnus, og vi ønsker selvsagt lykke til!!! Det er vanvittig kult at et norsk metalband klarer noe slikt.

Bandnavn

"Hollow skal skifte bandnavn. Vi skal fortsatt hete Hollow, men vi vil legge med et tilleggsnavn, på grunn av at det er en del band der ute som heter Hollow, og et par band som har utgitt mange skiver med det navnet. Vi vurderer også med nytt bandnavn, å re-innspille åtte låter fra våre tidligere plater Dark Thoughts (2010), og Between The Lines ( 2011), som en bonus-cd på den nye skiva som kommer ut."

Magnus sier at bandet er åpne for forslag fra publikum, klikk deg inn på Facebook-linken over og kom med gode tips.