Heavymetaldotno Annonse 500x80 181122 Heavymetal No Bannerannonse Kg2019 80x500px

Gjerdrum Rocktober-festival 2017

av yngve

Gjerdrum Rocktober 2017 WebDet vanker Uli John Roth med mer om du stiller her!!

Arrangementet på Facebook

Det er Jon og Live Wire som står bak dette arrangementet, og jeg håper folk tar seg tid til dette, Uli John Roth er ikke å se på norske scener så altfor mye, dette er også den eneste norske jobben på denne turneen.

Sakset fra Facebook:

Uli John Roth: "En av rockens mest ærverdige gitarguder, Uli John Roth er kanskje mest kjent som tidligere gitarist og en av grunnleggerne av det verdenskjente tyske bandet Scorpions. Han kommer til Gjerdrum som eneste stopp i Norge på sin Tokyo tapes Revisited-verdensturné, hvor han fremfører det legendariske Scorpions-albumet Tokyo Tapes!"

Allegiance Of Rock (special guests): "Et samarbeid mellom Gus G (Ozzy Osbourne/Firewind) på gitar, John Levén (Europe) på bass, Anders Johansson (Hammerfall/Yngwie Malmsteen) på trommer og den fantastiske vokalisten Ronnie Romero som ble headhuntet av selveste Ritchie Blackmore som den nye vokalisten i Rainbow Bandet spiller nye og gamle låter fra deres egen backkatalog, samt noen egne favoritter! Forbered deg på screaming guitars, thundering bass and drums, and voices from another world ."

Wildnite (support): "80- tallet er tilbake! Råere, villere og mer hårspray-marinert enn noen gang! Ungguttene i Wildnite har gjort seg bemerket som vinnere av Emergenza Oslo 2016, og de gikk videre til landsmønstring UKM 2016 De ble nylig plukket ut blant 120 band til å spille på årets Tons Of Rock-festival!"

***

  • Sted : Gjerdrum Kulturhus
  • Dato: 21. oktober
  • Pris : 400,- pluss avgift (obs! begrenset antall billetter for salg)
  • Tid : Dørene åpner 20:00
  • Alder : 18 årsgrense 

Om du vil overnatte, tipses det om Rammergården Hotel , som ligger kun 50 meter fra konsertlokalet.