C342cd6b 0dc1 45aa B22a D3aa66cbb9e5 Rockman Hm 2024 500x80 Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80 Mt Reklame Banner 032353

Innlegg merket “Kraken”

Kraken utfordrer

av yngve.

Kraken KievBergenserne i kraken slapp sitt debutalbum for en tid tilbake, et album jeg slet litt med å komme innpå. Jeg liker band som utfordrer, og de fikk litt pluss for det, slike band er i min sone. Det er ikke så lenge siden jeg hadde et intervju med bandet i forhold til turen de hadde sammen med Claymords til Ukraina, men nå holder vi fokus på skiva. På den andre siden av det virtuelle bordet sitter bassist Jonis, trommeslager Jostein og vokalist Nils. Og ja, gitarist Harald er jammen meg med han også, det betyr at hele bandet tok seg tid til å promotere seg via Heavymetal.no, det setter jeg UTROLIG stor pris på :).

Kraken "Requiem"

av yngve.

ImSå var det tid for å gi litt plass til bergenserne i Kraken, bandet som blander stor rock og extrem metal.

Tilbake fra krigssonen

av yngve.

Sune Står På Hesten På Maidanplassen Foto ClaymordsClaymords og Kraken var blant banda som nylig var på turne i et relativt ustabilt nabolag, Ukraina. I dette intervjuet har jeg fått med begge banda, hvor spesielt Jonis fra Kraken (som dro nedover for å promotere sitt ferske album 'Requiem') forteller mye og går inn på en del av følelsene og opplevelsene. I tillegg til Ukraina var turnepakken innom Polen, Tsjekkia og Slovakia.

Kraken med album

av yngve.

ImDe progressive bergenserne er ute med album, digitalt er ute nå, vinyl kommer til høsten. Yes!