C342cd6b 0dc1 45aa B22a D3aa66cbb9e5 Rockman Hm 2024 500x80 Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80 Mt Reklame Banner 032353

Wolf On Fire, skive + konsert

av yngve
Albumcover   Echolomania

I dag slipper Stavangerbandet skive!

Dette er i tillegg debutskiven, og det er nok en fantastisk følelse. Vi gratulerer. Den er tilgjengelig på de fleste digitale plattformer og på lp.

Sjekk Spotify HER .

"Echolomania er på ekte undergrunnsvis blitt til i en kjeller på Storhaug og er mørk og fengende hardrock" forteller bandet i en pressemelding, hvor vi også leser at de vil at bandet vil "...gi rock og metal noe annerledes og uventet."

Det er bredde i inspirasjonskilder innad i bandet, noe som bidrar til å skape Wolf On Fires uttrykk. "Hvert av bandmedlemmene bidrar med innflytelse fra et bredt spekter av musikalske sjangere, noe som har gjort bandet til det som det er i dag."

Lineup teller vokkis og gitarist Christian, som startet bandet tilbake i 2011, gitarist Thomas, bassist Jóakim og trommeslager Arild Nådland. Selv forklarer de det de lager sammen slik: "Mange som hører oss sier vi er vanskelig å plassere i en sjanger, det liker vi! Vi ønsker å være et fett rockeband, med tekster som har mening – og at vi ikke bare blir ett nytt band i rekka av mange andre band som høres like ut."

"På Echolomania inviteres du inn til feite kombinasjoner av riff og brutalitet, melankoli og melodi, alt bundet sammen i et slør av catchy stonerrock. Tekstuniverset er inspirert av personlige erfaringer, desperasjoner og indre demoner, men og som en kommentar til verden vi lever i."

Sammen med en bukett dyktige mennesker har bandet satt sammen det ferdige resultatet, produseringen stod de for selv. Arild la trommene i studioet til Skambankt, Kristoffer@Black Rhino Music mikset, og mastringen tok Alan Douches@West West Side Studio seg av. Coveret? Det er det velkjente studioet Trine Og Kim som fikset, de har vi fulgt med på lenge her på Heavymetal.no :).

Wolf On Fire@www

Tracklist:

  1. Echolomania
  2. Dødens Stemme
  3. Spirit of Dolus
  4. Monster of Creation
  5. The Punisher
  6. Queen of Desire
  7. How to Talk to Indians

Konsert

Jeg har allerede meldt inn Tjue Kilo Skjeggs nye singel, og nevnt der at de skulle varme opp for Wolf On Fire 22. februar i Stavanger, sjekk artikkel HER .

Wolf On Fire@Facebook