Karmøygeddon 24

Rockheim i vinterferien?

av yngve

RockheimOm du er i Trondheim i vinterferien, her er et tips:

"I vinterferieuka 19.-24.februar byr vi på mye sprell for store og små på Rockheim! Ansiktsmaling i Kiss-utstillingen og omvisning av Rockheims hemmelige rom er noe av det som står på plakaten, hver dag - inkludert i inngangsbilletten."

Bilde: fotograf: Ukjent, ©Rockheim

Museet åpner kl.10 og programmet starter kl.12 hver dag:

  • Barnas time kl. 12.00: Her får de yngste oppleve Rockheims hemmelige lokaler, kanskje tegne i Knutsen & Ludvigsen-rommet og oppleve lydanlegget på Rockheim (på forsvarlig vis, så klart!). Barnas time passer for barn fra 5 til 12 år. Oppmøte i resepsjonen.​
  • Kl.13.30: Drop-in ansiktsmaling: Våre omvisere maler deg som bandmedlemmene i Kiss. Sceneklær og instrumenter står også klart – husk fotoapparat!
  • Kl.14.00: Norsk omvisning: Rockheims faste utstilling, Tidstunnellen, er utformet som en reise gjennom nyere norsk musikk og kulturhistorie. Her beveger du deg fra 1950-tallets gryende ungdomskultur til dagens uttrykksformer. Artister, musikken og rockens verktøy løftes frem i lys av de ulike tiårenes kulturhistorie. Under en omvisning vil du få en innføring i populærmusikkens utvikling i Norge og en veiledning i bruk av den interaktive utstillingen.

Alle tilbud er inkludert i inngangsbilletten, og husk at barn under 16 år kommer gratis inn i følge med en voksen!

Rockheim@www