Karmøygeddon 24

Tony Mills "Beyond The Law"

av yngve

Tony Mills 19Selskap: Battlegod Productions

Release: 21.06.19

En glimrende hardrockskive fra Mills

Et par-tre av låtene er fenomenale, Black Sedan, tittelkuttet og Gunfire. På Black Sedan hører man hvor bra melodisk stemme Tony har. På tittelkuttet hvor bra låter som kommer derfra, og på Gunfire, fett og tungt driv.

Tony Mills@Facebook

Dette er et variert album, som bør tilfredsstile hardrockere, spesielt de som liker den melodiøse sorten. Mye her er er top notch, et par låter falt jeg litt av lasset på, men på det jevne er dette, som forrige skive jeg fikk med meg (Over My Dead Body ), en solid utgivelse. Denne nye er hakket bedre synes jeg. 

Når Tony og gjengen driver som på Gunfire, da hører man at han har patina. Det ligger i blodet dette, drivet.

Stemmen til Tony er flott her på Beyond The Law. Det låter friskt og bra. Han har litt av det Harnell hadde, uten den sykt lyse tonen, men han har jammen meg et register Mills også :). Faktisk foretrekker jeg Mills over mange i denne sjangeren.

Mulig gaper denne litt bredt for mange, men som skive er den underholdende, den sprer vingene bra og gir lytteren en variert tur. Det likte jeg godt. Coveret var tøft, lydbildet funka, stemmen er der, de fleste låtene er sterke, vokser på deg over tid, joda, Tony har med dette siste slippet sitt satt et verdig punktum for sin karriere.

8/10

Tracklist:

  1. Beyond the Law
  2. The West Side
  3. Running Guns
  4. We Sold Your City
  5. Black Sedan
  6. F.B.I.
  7. Crackin’ Foxy
  8. Code of Silence
  9. Bonnie’s Farewell
  10. Gunfire