Karmøygeddon 24

Minor DisComfort 2015 slipper band

av yngve

Art Of D. BildeTo band kom på plass, da er lineup-en komplett.

Art of Deception og From Below er de to som gjør plakaten ferdig. Sammen med Dimenzion Psychophere og Vanvidd, pluss bergensbandet Among Gods, blir Minor Discomfort en force! Og i år må du ta med deg alle du kjenner og stille opp, spesielt dere som er under 18, det er fryktelig viktig å ha et bra konserttilbud i den aldersgruppen.

Minor Discomfort: "Da er dagen kommet for å gjøre plakaten for Minor DisComfort 2015, ferdig. De to bandene vi avslører navnet på i dag, hentes fra henholdsvis Stavanger og Arendal."

Art of Deception har vi her på Heavymetal.no gjort saker på tidligere, den gang skrev jeg: "Bandet lar seg inspirerer av det meste av sjangere innen metal, og jazz og blues. De spiller for å ha det kult, og fordi "...dette er det vi elsker å gjøre." På Facebook leser vi at noe av det som inspirerer innen den harde musikkformen er Mastodon, Purified In Blood, Overthrow, Kvelertak, alternative black metal, Gojira og Opeth."

Art Of Deception@Facebook

Minor Discomfort ønsker bandet velkommen: "Vi som ikke har hørt dem live enda, gleder oss til å stifte et nytt bekjentskap."

Minor: "From Below er et death metal-band fra Arendal/Grimstad, med medlemmer fra blant annet Ancestral Legacy, Abominations og Black Blood World. Debut-EP`n I Arise har fått gode kritikker i både inn- og utland, og låten I Arise har fått spilletid på både P3`s Pyro og Urørt’s radioprogram. Bandet vant sørlandsfinalen i Wacken Metal Battle i år, og sikret seg dermed plass i landsfinalen. From Below ligger lydmessig et sted mellom svensk og amerikansk death metal, og som de skriver selv, med nikk til band som At The Gates og Fear Factory.

From Below@Facebook

***

11159967 433446946837100 4091700872756589749 N

Tidligere nyhet:

Mandalsbandet Dimenzion Psychosphere er brutalt fett live, mørkt, monotont, kvernende, ødeleggende, en opplevelse. Among Gods fra Bergen har jeg aktisk ikke sett live, men på skive er de blant mine favoritter! Doom med dritt under neglene, slitt ebukeser og tunge sko. Vanvidd fra Arendal er ukjente for meg,  men spiller visstnok en miks av troll- folkmetal.

Datoen for Minor DisComfort er 26. september, stedet er Samsen/Bingen. Dere som er under 18, og selvfølgelig alle over, dette MÅ dere støtte opp om. Spesielt de yngre, tilbudet er til dere, er det ikke liv laga forsvinner det, klarer dere å holde greia levende, vil det garantert øke og bli et habilt alternativ til å henge andre steder.

Pressemelding. "Among Gods (@Facebook) fra Bergen er en perle av tungmetall. Bandet kjører god gammel stil men klarer allikevel å skille seg fra mengden. Bandet har høstet meget gode anmeldelser for sine to første album Among Gods og Monument, og er nå i studio for å spille inn sin fullengder nummer tre ved navn Ghost Empire"

Anmeldelse av bandets sisteskive

Intervju med bandet

Bestående av medlemmer fra bla Syrach/Vithr/Ashowa, har disse gutta lang fartstid på de mørkere stier av rocken. Med tre album under vingene stiller de seg klar for dyst i Kristiansand i september!"

***

Vanvidd LogoVanvidd (@Facebook) fra Arendal er relativt ferskt og medlemmene er unge, men for et potensiale! I tillegg til å invitere Vanvidd til Southern DisComforts kick off i august, synes vi bandet passer perfekt på Minor DisComfortSamsen 26 september i år.

Vanvidd spiller en form for folke-/trollmetall inspirert av norsk folkemusikk, og hevder selv de har påvirkninger fra black metal, ompa, blues og jazz! Bandet ble til en kald og forblåst vinterkveld i 2013."

Afterlight (4)

***

Dimenzion Psychosphere (@Facebook) har holdt på siden 1999/2000, og har dermed langt mer erfaring i gamet enn Vanvidd. Etter en del EP-utgivelser, slapp de første fullengder DNA Phantom Effect i 2012. I fjor (2014) kom det en ny fullengder, det kritikerroste albumet Collapse.

Intervju med Dimenzion Psychosphere

Anmeldelse av bandets sisteskive

De holder sin identitet skjult, men vi skal røpe såpass, at de som skjuler seg bak maskene kommer fra henholdsvis Mandal og Kristiansand. Når The President, The Scientist, The Architecht, The Trooper og The Engineer star på scenen på Samsen 26. september, er det industri-/thrashmetall det går i!"

To band mangler for full lineup, følg med her på Heavymetal.no eller følg festivalen på Facebook .