Karmøygeddon 24

Manes, singel (video)

av yngve

Fortsatt en uke til singelslipp, men videoen er klar.

Det er Haavard@Aftermath Music som tipser.

'Young Skeleton' slippes 18. april, men du kan altså sjekke ut låten i form av en video allerede nå. Musikken er rolig, og som vi er vant til med Manes har de en dualitet over seg, hvor det tidligere materialet er svaret og det senere progressivt og dynamisk. 

"Manes er Tor-Helge Skei, Rune Hoemsnes, Torstein Parelius og viNd. Vokalist på tittelsporet Young Skeleton er Tom Engelsøy. Vokalister på singelens B-side Mouth of the Volcano er Asgeir Hatlen, Anna Murphy og Ana Carolina Skaret.

Omslaget til Young Skeleton skildrer skulpturen Laksefiskerens siste sommer II av den anerkjente norske kunstneren Kjell Erik Kili Olsen. Han har også håndtegnet navnetrekket på omslaget.

Manes ble dannet i Trondheim i 1992, og har gått gjennom mange stadier av transformasjon frem til i dag. Med et mantra av utforsking og eksperimentering har musikken ofte vært vanskelig å sjangerdefinere, men har tidligere blitt beskrevet som en bastardisering av rock og elektronika med påvirkning fra jazz og metal."

Young Skeleton utgis i et begrenset utvalg av gjennomsiktig, brun og hvit 7” vinyl og vil gjøres tilgjengelig via alle store digitale plattformer. En bundle med tote-bag, artcard og T-skjorte vil bli gjort tilgjengelig via den offisielle Manes-nettbutikken under nettstedet til Aftermath Music ."

Manes@Facebook

Manes Singel 20