Karmøygeddon 24

Krakow "minus"

av yngve

Krakow 18Selskap: Karisma Records

Release: 31.08.18

Bergensbandet har alltid imponert meg, med sin nisjebaserte og introverte rock.

Helt siden bandet sendte meg sin første innspilling har jeg skjønt hva de vil og likt det deg gjør. På en måte har vel bandet et som tidlig begynte med post-stemplet rock :).

Krakow@Facebook

Denne skiva går og går, uten at den øker eller synker i verdi. Følelsen jeg visste kom, den kom, man visste jo litt om hva som var i vente når bandet melder inn nytt materiale. Og det er en utgivelse for deg som vet om og liker bandet. Du som liker å la musikken pleie sinnet, som liker at det flyter, jobber, at det buldrer i det fjerne uten at det kommer for nær, det er musikk for deg som ikke trenger en utløsning, et klimaks. Her svever man på et jevnt underlag hele veien gjennom.

For meg var dette nok en skive ved flere anledninger, og i noen øyeblikk var det som om musikken åpnet seg stort - så litt basert på hvor jeg var i hverdagen endret musikken seg. Krakow har ikke lagt igjen noe revolusjonerende, men mer av det samme, mer av det de er så flinke på. Mental pleie i musikkform, det er det de er flinke til.

Og jeg tipser om å se bandet live, for det er en utsøkt opplevelse om alle faktorene faller på plass; lyd, lys, stemning.  

7,5/10

Tracklist:

  1. black wandering sun
  2. sirens
  3. the stranger
  4. from fire, from stone
  5. minus
  6. tidlaus