Karmøygeddon 24 Paradogmata Ad Hmno 500x80

Kissin' Time "Dresscode:Black"

av yngve

Kissin Black 19Selskap: Notte Nera Records/Timezone/BITE IT PROMOTION

Release: 22.02.19

Italiensk/Sveitsisk hardrock med en svart touch.

"Kissin' Black are acoustic and raw. Sometimes fast and hard-nosed, at times slow-going but always catchy!"

Kissin' Black@Facebook

Bandet er litt gotisk rock synes jeg, de har små drypp av noe metal, litt av dette tyske maskinelle vi hører i gothrocken, og et snev av Rammstein, men ikke så metal. Kissin' Black har sluppet et bra album, ikke umiddelbart rett i fletta, men det vokser på deg. 

De skriver også at det dreier seg om akustisk rock, og det er i hovedsak det gitarene gjør, holder seg i cleandelen. Og det funker. Låtene svinger og det melodiske minner om Sisters Of Mercy når de var på sitt mest tilgjengelige. 

De lar seg inspirere av "...acoustic, dark rock, pop, blues, goth" ifølge Facebooksiden, og på mange måter summerer dette opp Kissin' Black. Det er en fin flyt, ikke heeeelt der for meg, men jeg er glad i denne formen for rock.

En grei versjon av Riders Of The Storm er også inkludert. Med gjestevokal. Denne er blant det jeg likte minst på skiva,noe som betyr at jeg setter større pris på bandets egne låter. Oppfølgeren, Address Unknown, løfter det hele.

Dresscode:Black er et bra album, men ikke et veldig sprikende. Det er jevnt og bra, og det vokser, om du er der at du liker mørk og akustisk rock med en melankolsk gnist. Kanskje er spilletiden litt drøy, for selv om låtene egentlig fungerer greit hele veien, er nesten timen mye å gape over.

7,5/10

Tracklist:

 1. Chi dice porto sfortuna?
 2. Giants
 3. Riders
 4. Dark Again
 5. Gravemen
 6. Liquor Tears
 7. Flirtin’ with Hope
 8. Dresscode: Black
 9. Step out of my Dreams
 10. Oh Girl French Girl
 11. Jolie
 12. Address Unknown
 13. The Visit
 14. Unveiled