Rockman Hm 2024 500x80 Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Grindpad "Violence"

av arni sørlie

Grindpad 20Selskap: Iron Shield Records/PURE STEEL RECORDS

Release: 12.04.20

Premium thrash fra Nederland!

Grindpad@Facebook

Grindpad har holdt thrashfanen oppe siden 2006, og sluppet noen EPs underveis, før vi nå har Violence i hende. Det er fullblods thrash fra start til endes, og sjeldent har jeg latt meg begeistre så hardt av et band i denne sjangeren.

Første gang jeg satte Violence i spilleren, ble jeg på mange måter satt litt til veggs. Det er langt hardere enn hva hverdagen min pleier å by på, det er mer aggressivt enn aggresjonen selv, og sjeldent har et slikt band tent en så strek gnist i lysten til å headbange.

Alt er pakket inn i en sterk moderne produksjon, men enkeltvis er for eksempel gitarsoundet oldschool, og trommene låter ekte som fy.

Tempomessig ligger de rett som det er i midsjiktet, men blir både ultrasjappe og blytunge fint fordelt gjennom platen. På The Knife Is Sharper Than Ever, og på min favoritt MK Ultra, vil nok mange dra en parallell mot Slayer. Ja, det er nok en del paralleller ute og går, men dette er uansett grisefet thrash med alt jeg tenker et thrashalbum bør inneholde; trøkk, aggresjon, fete riff, heftig tromming, og en vokalist som kaster ordene rett i trynet ditt. Alle ingredienser sjekker ut, det er vel bare å få dette i hus!

Thrash for thrasheren og alle andre…..få det headbanga folkens!!!

8,5/10

Tracklist:

 1. My Name Is Violence
 2. Burn the Rapist
 3. Toxic Terror
 4. The Knife Is Sharper than Ever
 5. Justice Part 1: Crime (Instrumental)
 6. Justice Part 2: Punishment
 7. Revuelta
 8. Blood, Sweat and Pride
 9. Mature Love
 10. MK Ultra
 11. To Those About to Die