Karmøygeddon 24

Corna debuterer

av yngve
Corna Pressebilde 3

Gjengen i norske Corna debuterer med albumet 'Angelmaker' 29. august, hvor det blant annet er gjesteopptreden fra en tidligere Dio-gitarist og Flemming Rasmussen i produsentstolen.

Bandet har klart å gjøre meg nysgjerring, for smakebiten vi fikk for en tid tilbake i form av låten 'Dr. Ratib' vitnet om et modent band som kan matche de store. 

Sakset fra pressemelding

"Corna er et fem-manns metalband fra Horten. Den 29. august gir de ut sitt debutalbum Angelmaker, ca. ett år etter at det ble spilt inn hos den legendariske Flemming Rasmussen (Metallica/Rainbow m.fl) i København. Kanskje har du allerede fått med deg singlen Dr. Ratib fra albumet? Det hardtslående albumet Angelmaker slippes på alle de vanlige streamingkanalene (iTunes, Wimp, Spotify o.s.v.) samt fysisk på CD den 29. august."

Om gjesteopptredener leser vi at "...Maria Therese Seefeldt Stæhr gjorde duett med Cato på låten Precious Paradise og jazzmusikeren Hans Mathisen hjalp til med stryk-, blås- og korarrangementer. Bjørnar tok kontakt med Rowan Robertson, kjent fra Dio-albumet Lock Up The Wolves, og spurte om han ville bidra på albumet med en gitarsolo. Bjørnar og Tom Erik hadde tidligere spilt med Rowan Larvik Gitarfestival. Han var mer enn villig til å bidra og spilte inn en fantastisk solo på låta Fall From Grace.

Låta The Price of Darkness på albumet er en hyllest til Ozzy Osbourne, som opp gjennom de siste 3 tiår har inspirert bandet."

Corna@Facebook

Tidligere nyhet på Corna

Utgivelsen feires på releasedagen @Glassmagasinet/Horten, der koster det deg 50 spenn å komme inn, 100 om du vil ha cd inkludert eller 200 om du vil legge til en t-skjorte. 

10437396 697230297015394 6581870140540648996 N