Tonsofrock-2024-heavymetalno-500x80

Blodig alvor...

av yngve

Gene Simmons KissMange har meldt seg som blodgiver i en landsdekkende kampanje. 

Og Heavymetal.no har deltatt, og spredd ordet, hatt annonser og kampanjert. Ja, jeg vet det ikke nødvendigvis ikke er et ord, hehe. Og når Tons Of Rock, som var hovednerven i kampanjen, melder at over 9000 nye givere kom som et resultat av jobben som var lagt ned, da tar jeg av meg hatten. 

Bilde, ©Kiss (om noen husker fotografen, send gjerne et tips).

Les gjerne ARTIKKELEN jeg skrev om dette, der er det et par linjer som jeg tro kan vise hvor viktig jeg synes dette er.

Tons Of Rock: "At rock kan redde liv er for lengst opplest og vedtatt via populærmusikkens samfunnsengasjement og kjendistunge veldedighetsaktiviteter, som for eksempel Live Aid. Nå er det blodfansen selv som redder liv, og de bokstavelig talt blør for opplevelsen."

"Kampanjen har gått over all forventning og tallene viser at festivalen har rekruttert over 9.000 nye blodgivere. Som igjen betyr at hele en av tre nye givere er blodfansen til Tons of Rock. Blod kan ikke lages – det må gis. Dette samarbeidet er helt unikt" forteller Dipin Gubta, Røde Kors.

Mads@Tons Of Rock legger til: "Aldri før har blodig alvor vært mer gøy! Når vi fikk sluttresultatet på kampanjen med over 9.000 påmeldte datt vi nesten i bakken. Samarbeidet med Røde Kors og Blodbanken har vært utrolig givende og motiverende i en hverdag og verdensbilde preget av alvor. Blod trengs over alt, det være seg til kreftpasienter, ulykker, Gene Simmons eller Mayhem og vi er stolte og glade for å ha kunne bidratt på vår måte!"