Karmøygeddon 24 Paradogmata Ad Hmno 500x80

Tons Of Rock 2015

av yngve

8 Ce2527 1500Ingen band er ennå på plass, men pressemeldingen fra festivalen røper datoer og at responsen fra årets happening var super. 

Foto: Sabaton@TOR 2014, fotograf Bjørn Johannessen

Pressemelding: "Tons of Rock 2015 er en realitet, og fantastiske Fredriksten Festning er selvsagt arenaen igjen etter debuten i år.

Med internasjonale storheter som Slayer, Volbeat, Anthrax, Sabaton, W.A.S.P. og Ghost, side om side med sterke norske navn som Kvelertak, Oslo Ess, TNT, Black Debbath og Turboneger, ble dette en uimotståelig kombinasjon for rock og metall-publikummet, noe tilbakemeldingene har vist i ettertid.

Fredriksten Festning som festivalarena er noe helt spesielt, og ga en ramme til festivalen som tok pusten fra publikum og flere av de internasjonale artistene, som også lovpriset arenaen.

"Jeg visste at en rock- og metallfestival i Norge hadde et stort potensial, men responsen i etterkant har vært mer overveldende enn jeg kunne håpet på. Og Fredriksten Festning som festivalarena, den tok pusten fra alle, inkludert artistene. Nå skal vi rydde unna barnesykdommene fra år 1, og presentere en enda bedre festival i 2015. Og bookingteamet opplever allerede en strøm av band som gjerne VIL spille Tons of Rock neste år!" sier festivalsjef Svein Bjørge

Det ble gjort en åpen publikumsundersøkelse hos billettkjøperne. Undersøkelsen lå tilgjengelig i 2 dager, og på den tiden svarte hele 1100 publikummere på spørsmålene. Svarene var overveldende; det var en tilnærmet unison enighet om at de var svært fornøyde med tidenes første Tons of Rock, de ønsket seg tilbake, og skulle anbefale festivalen til alle venner og bekjente. Det lover godt for fortsettelsen av Tons of Rock!

Summen av alt dette gjorde at valget etter hvert var svært lett; publikum ønsker Tons of Rock, det er allerede et massivt krav om å fortsette. Forutsetningene for et enda bedre Tons of Rock i 2015 er åpenbare, og vi gleder oss til fortsettelsen!"