Karmøygeddon 24

TK Deathfest (Hamar), vinner

av yngve

Tk Deathfest 23Da er vinneren trukket ut:

Gratulerer til Anders Oppegård!

Dere andre, støtt opp og reis inn om dere vil støtte et flott arrangement :).

***

Konkurranse fra 24.05.23:

Heavymetal.no deler ut et festivalpass til dette flotte arrangementet.

Du trenger bare å sende inn en mail til DENNE ADRESSEN , merke emnefeltet TK Deathefest, og du er med. Send gjerne flere mailer, men ikke dra det inn i spamsfæren .)

Jeg trekker 10. Juni, spre gjerne artikkelen. 

Her er info fra en artikkel jeg har ute på denne saken:

***

Bakteppet for festivalen er tungt, men gjort med mye kjærlighet.

Det er Per Kristian Skogli som tipser Heavymetal.no, og sammen med sin bror, Lars-Erik, har de tatt på seg å lage en festival til ære for en god venn.

"Bakgrunnen for hvorfor vi nå starter opp denne festivalen, er på grunn av at en veldig god venn av oss begge har fått terminal kreft og lever på overtid av prognoser" får vi vite. Siden denne gode vennen opprinnelig var på vei til Uk Deathfest for å se Nuclear Assault, og hvor han dessverre ikke klarte turen basert på legens råd og fraråding av tur, og at Nuclear Assault sluttet å turnere etter dette, bestemte Per Kristian og Lars-Erik seg for å brette opp ermene og ta grep.

"...vi lager en TK Deathfest på Hamar" ble det bestemt, og TK fordi "...gutten heter Tor Kristian, men kalles bare TK, og han humrer godt av at dette blir et slags gravøl for han i form av en fest."

"Vi fikk fort opprettet en frivillig stiftelse hvor formålet er å arrangere konserter, og deretter donere alt overskudd til Kreftforeningen i vår venns navn. Samarbeid er inngått med Kreftforeningen, så vi har nå fått status som autoriserte støttespillere for de :), og vi har til og med fått slippe inn i Norsk Tippings Grasrotandelen :)."

Må si, kjenner jeg blir svært ydmyk, både basert på TK's situasjon, hvordan man klarer å holde et humør oppe, og hvordan man sluser overskudd til noe så flott som Kreftforening. Dette har Heavymetal.no's fulle støtte.

Arrangementet på Facebook

Festivalen

"Headliner på fredagen er svenske Skraecoedlan, og på lørdag blir det selveste Cadaver. Lokale helter som Wyruz, Autokarma, The w-likes og Redwood Temple stiller, og vi har også hentet inn stoneralibiet Saint Karloff."

Mange bra artister der, og en bredbeint booking som sikrer variasjon.

"Alle bandene er band som TK har et forhold til, både musikalsk og som venner, og som TK selv ønsket. Alle bandene stiller også enten for svært redusert eller ingen hyre, da de syntes dette var en god sak, samt at flere av de har hatt medlemmer som har hatt kreft, noen er fortsatt med i bandene, men noen måtte dessverre gi slipp for sykdommen."