Karmøygeddon 24

Through The Canopy "Descension"

av yngve

Through The Canopy 2019 WebSelskap: Private

Release: 15.01.19

To låter, ep, ikke mye å jobbe med. Men, dette er et band som heldigvis har kjørt på med lange låter. Jeg liker slik musikk, progressivt, litt stoner, litt 70-talls, og et lydbilde som bygger bra under når de legger seg ned i dynamikk og når de pøser på. Spesielt liker jeg at de ikke driver og fjaser med moderne lyder, dette er greit muggent med sjel.

Through The Canopy@Facebook

Post-begrepet er bredt, jeg vil kanskje heller bruke prog-taggen og da mikset med en sterk 70-tallsflørt. Resultatet har blitt bra, og egentlig er det litt vanskelig å plotte det de driver på med. I min verden er det et kompliment.

Engasjerende, det var det for meg ihvertfall. Låtene kverner og gir mye, som lytter er det noe jeg setter pris på. Begge sporene er bra saker, men Illusion Lost hadde noe ekstra. Denne sangen var fin i det å holde denne tunge flyten hele veien gjennom. Jeg liker godt disse litt uptempo riffene som er på Seven Days, men det er noe med å holde fokus på den mørke, tunge og litt doomy følelsen i over tolv minutter.

Etter litt tid med låtene slår det meg at dette er bra, sterk utgivelse. Ja takk, gjerne et helt album med noe slikt.

Jeg pleier sjelden å anmelde singler, men spilletiden på denne gjør at det lett klar seg forsvare. Og siden det ble litt treghet i systemet mitt ;).

8/10

Tracklist:

  1. Seven Days
  2. Illusion Lost